• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Shqiponja - Simboli jone Kombetar :p

pershkruaj me pak fjale tipin e femres qe te pelqen sipas shijeve tua?

jo thjesht kurjozitet mo , sme dukesh i vuajtur po shume qefli madje :p

do e pershkruash apo ke turp? lol

haha po mos e mer per keq thjesht doja te te shihja pak shijet .. gjithsesi vazhdojm pyetje tjera np

flet shume ne jeten reale apo je i urte?

Llapazon jam icik se jam durrsak por sme ndodh me te gjithe ka raste rri sflas 😛

Te pelqen te kesh info ?

jo por kam kuriozitet maceje e kam kte te keqe :p

je nevrik me zemer te mire apo i bute me zemer te keqe? lool

jo pertoj te kujdesem lol po macet i kam qef...

Pershkruaje jeten me nje fjale te vetme? :)

Jo , shumica nuk mendojn mire sepse kan komplekset e tyre e jetojne brenda kornizave ... un jam me shum tip i lire dhe spara gjykoj as tjeret pervec faktit qe du te bej gjithmon ca me do qefi vet ...

ti?

Nuk e vras menjen eshte burgu me i keq qe nje njeri te mendoj se ca mendojn te tjeret .

a ke shikim te forte noten 🧐

Back
Lartë