• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Po eshte pak tani rriten edhe cigaren se nuk i dilte llogaria mretit 😛

a kursen nai lek ?

Kur isha nburg na solli tort e ushqim per ditlindje tamon mret pra prz 🙃 sja di emrin po eshte king ka 3 goca 😛

po me dash nai leter a ma bo martesen sa per letra 😛

tgjej nai nuse knej po deshe se un jam martu 2 her ;p

ke noi deshir te vecante si e do? lol

Nai njona qe ska haber nga dynjolliku mos kerkoj shum lek 😛

Apo ti thu edhe letra edhe byrek me ate rast 🙄🙃😛

A ke mendu nai here se ke ik nga ment 😛

jo mo jam me normale se shumica ne kte bot te cmendur ;p

E do nai indjane se jan te urta? lool

jo mo jam me normale se shumica ne kte bot te cmendur ;p

E do nai indjane se jan te urta? lool
Tbojn magji mos ta moresh veten gjith jeten 😛🙄🤣 me te ik dritat mos ta gjesh ku eshte 😛

A ka ndihma sociale tmira aty?

Ky ishte filmi zezaku ntynel 😛 erresire totale

Ne amerike latine te gjithe gabelt dhomet drite prz mkan habit. Edhe ne shqipni jan ftillu icik nga ky drejtim 🙄

Si i ke ti dhembet i ke bo apo tujat 🙄une du me i bo pranej po tpys

sme kan rene akoma ;p thjesht i laj perdit kaq sherbim u bej ...dua ti mbaj te miat sa me shume te mundem se kur i ben i ben me porcelan e ksoj gjerash , fallco dmth ...

te esht thy ndonje nga grusht? ;p

Po tgjitha vetem 2 para mkan ngel 😛

ku na sygjeron nai vend tbukur me ik me pushime 🙄

ne shqiperi ske shum harxhime , i rren gocat me i kafe ;p jo tgjitha kuptohet vec ato qe skan te dashur politikane ;p

si te duket si ide?

Nuk jam ai sektor une fare. As kam rrejt as e kam mendu me i mashtrru une kam lidh komet i ri shum 😛 si gjino te filmi 14 vjec dhender

Pse te jap pershtypje qe vuj per femer? 😛

nuk me jep po qe ke vujt e di se ato qe ke kap tkan be ti besh te ngrihen lart e pastaj kan vazhdu punt vet ;p
apo ja futa kot ? lol

nuk me jep po qe ke vujt e di se ato qe ke kap tkan be ti besh te ngrihen lart e pastaj kan vazhdu punt vet ;p
apo ja futa kot ? lol
Sjam fare te ai sektor une 😛🙃 kom gjith jeten rrugve une nuk rrihet rrugve te rrish mas hirusheve se o sport i rond e kam provu po skam nerva 😛

sa fmi do doje te kishe?

e pra po qe e ke cik zemren e dobt e ke ti prandaj sdo ta pranosh se te vjen inat :p

fmi kam 1 sdua me se u plaka :p

ti do besh me ? lol

Nuk mund te boj mo por marshalla mire jane edhe ti ta kesh me jet 🙏

Jam icik i dobet si levrek ne asfalt nai here por ftillohem 😛🤣🙈

cfare te acaron ktu ne forum ?

nuk me acaron gje , thjesht ka varietet e me pelqen te mesoj cdo dite gjera te reja.

je i fort tapkten meqe qenke levrek? :p

Back
Lartë