• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Ktu ka shume rraca e ka lloje guzhine nga e gjithe bote , po me te mirat qe kam provu jan dy
Meksikane dhe Ethiopian ..(surprise good)

Eksperimenton me ushqimin?

Ktu ka shume rraca e ka lloje guzhine nga e gjithe bote , po me te mirat qe kam provu jan dy
Meksikane dhe Ethiopian ..(surprise good)

Eksperimenton me ushqimin?
Jam tifoz i guzhines italjane kur du mish iki te argjentina haj mish ose e boj edhe vet nai here.

Te pelqen vera bardhe apo e kuqe?

po ata e qajne mishin kam provuar nje here .
te dyja po e bardha pak me shume , mjafton te jete si e embel .

Italianet ca kan te vecante pervec makaronave :p?

jan nona per ushqim per stil jete per tu vesh per shkolla per spitale per cdo gjo lale 😛 une kam nejt ne jug se pjesa veriut eshte akome me lart te pjesa qefit ne na pelqen nentoka 😎

ke honger gjo per darke ?

jan klas e dij , kan stil te vecante ata , gjith gansteret e nju jorkit prej andej i ke kozanostra :p

akoma jo ndoshta bej nje supe me vone .

ti ke gjume? se mos te lodhem icik lol

jan klas e dij , kan stil te vecante ata , gjith gansteret e nju jorkit prej andej i ke kozanostra :p

akoma jo ndoshta bej nje supe me vone .

ti ke gjume? se mos te lodhem icik lol
Haha une jam i ri akoma lale 🫡🙄

Nuk lodhem kollaj po varet per ca e ke ti 🧐🧐

Sa km mund te bosh pa ndaluar? 😛

Ne brazil arrita 14 km nkom po anej te del malore dishez llapa venit 🤣🤣🙈

Arrin ta menazhosh mire zgjuarsine ?

Realisht nuk njoh asnjë .

Kënga qe ke dëgjuar së fundi ?

Për varrezat e reja pyet ? ska vende mo .. eshtë mbush plot ..

Kur ke qenë në ndonjë dasëm për herë të fundit ?

Back
Lartë