• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Te zezen
Ju?

Kalter.

Cila do ishte gjeja qe do e ktheje kohen prapa dhe njeher per te ?

@Nina dy max
p.s.

Kam dhene mendimin tem te nje teme qe ka hapur @Mignonne

Sa dite pushime verore jane tmjaftueshme per ju?

mendoj te 2 jave pastaj behet e merzitshme .

ke qene ndonjehere ne karaibe?

Jo, pse tpelqen ty ai vend?

po kam qene disa here ;p

pse ca ka ste pelqen emri?😂
Pse nuk fillon ndryshe sic dua ndaj 😂

Ka ndonje vend tjeter qe tpelqen e ske qene/

Kam ca vende qe dua t'i vizitoje, por cdohere me del dicka perpara . Po shpresoj t'shkoje ne Portugali

Keni qene ndonjehere?

Kam qene ne Libi njehere

Ju?

Jo, por e kam ne plan, kam te aferm aty, disa here mkane thirre por mduket shume larg, sme pelqejne udhetimet e largeta shume

Sa gjuhe te huaja i flet?

Goxha mire, e flas nga mosha 7 vjece

CIlen gjuhe do doje ta mesoje?

Kam lexuar me shume perpara, tani me pak. M'duhet t'ju rikthehem leximit te librave
Libri i fundit qe e ke lexuar?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë