• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Dite e bukur me diell, tamam
Cila faze e jetes tka lene pershtypje me shume deri me sot?

te gjitha kane vecantine e vete , meso dicka te re perdite .

eshte e veshtira puna e moderatorit? lol

Jo, moderon duke qeshe 😜

Cila eshte apo ka qene puna qe ke enderruar ndonjehere?

Mekanik

Jeni zhgenjyer ndo nje here nga nje person qe nuk e mendonit kurr ?

Zhgenjimet jane pjese e jetes, une cdo here pres nga cdokush zhgenjimin, kurre se marre asnje pune 100%
Cfare beni zakonisht kur s'keni gjume?

Fleh gjume 🤣🙈
Ne te vertet kam shume gjera per tu mar zakonisht pergatis porosit per te neserme ne pune qe mos te kem vonesa

Ka nje person qe i besoni verberisht ne virtualitet ?

Jo nuk kam dhe kurre s'do t'kem. Po t'mashtrojne, tradhetojne e t'gjitha ata qe i njeh ne realitet,qofshin te aferm apo te larget, lere me dikush ne largesi ne virtualitet.

Po ti?

Po i besoj dhe kurr nuk humb respektin e ati personi se gjithmon me eshte gjendur prane

A do braktisje forumin nje dite dhe pse ?

Kur te jete pronar dikush tjeter ketu e jo @centos , do ta braktisi pa mendu dy here.
Qe sa vite merresh me forume?

Me forumin 2020 por kam qen pjes te chatit 2014-2017 pastaj pauz pastaj erdha ketu e spo iki dote 🙈

A ke takuar antar te forumit ?

Po kam takuar nga 2006 e ketej nga forume te ndryshme

Postoni me rehat nga celulari apo laptopi ose pc?

Askush, thjesht e kam princip mpelqen me rregulla tpunoje kudo, edhe ketu tshkoje me rregullore

A pin çaja nsezonin e veres?

Jo shume raste te rralla

Eshte e veshtir te jesh moderator ?

Jo, ska asgje tveshtire.

Cilin mish e pelqeni me shume

Ja asi mishi une se du hiq lool
Sjam marakli i mishit aq

Sa shpesh shkon ne kino?

Dikur shkoja po kam koh qe e kam hequr ate huq

A beson te fati ?

Besoj ne caktimin e Zotit
A e duron me shume vapen apo te ftohtin?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë