• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Mendoj qe njeriu edhe ne marredhenie eshte i lire te boje cte doje, por ne marredhenie liria e ka edhe nje cmim po ashtu edhe ne vetmi liria e tepert e ka nje cmim nese gabon.

Kush dashuron me shum shpirti apo zemra?

e ardhmja pasi nuk i dihet kurre si eshte.

sipas jush, kush mendon se eshte shtylla e nje marredhenie ndermjet nje cifti?

Po kam dashuruar dhe shume madje, ka qen nje femer shum e mrekullueshme seriozisht, por fatkeqesisht nuk jeton me.

Po ti ?

Me vjen shume keq🤗

Mendoj se po ne fakt po.

Mendon se njeriu mund te dashuroj akm me shume se heren e pare?

Po dashuron, kush thot te kunderten nuk ka gjet te duhuren dhe rrin me dike sepse e din qe e rrespekton dhe kaq.
Un personalisht them po, pasi ka qen gjithcka e bukur korrekte, trasparente, e drejte e sinqert me mirekuptim e gjithcka.

Aktualisht jeni e dashuruar?

Me kape mat😂
E nderlikuar shume,dua te jem me te aman tipi i tij me ben qe mos,e vuaj nga larg dmthn por jeta vazhdon😅

Po ti ke lenduar dike ne dashuri?

Mendoj qe jo, As nuk kam lenduar as nuk me ka lenduar, dmth me lendoi fakti qe nuk jeton mo.

Sa i besoni vetes ne nje dashuri ?

Me vjen vertet shume keq,gjithmon Zoti njerzit e mire i largon nga ne dhe i merr afer vetes si lule tek kopshti tij🤗.

Tradhtia te vret kur te thyen besimin.

Ku ke menduar ti kalosh pushimet verore kete vite?

se kam menduar, kam dhe 2 muaj kohe per ta menduar.

Cili eshte shteti ideal per jetese, sipas menyres se jeteses tuaj ?

Italia vend perfekt,klima e duhur,ushqimet,jeta eshte super vtm duhet te ket cik ekonomi me te mire.

Me ca mesazhi u zgjove sot ne mengjes?

" mirmengjes biri,shif cka ber kjo debilja repost" nga shoqja e ngusht😂😂

Arsyeja pse buzqeshe sot?

Un nuk kam nevoje per aryse te buzeqesh, arsyet kan nevoje per buzeqeshjen time.

Dark period e imja ka kalu me kohe.

Kush te terheq me shume ne forum ?

Varet nga situata dhe momenti por padiskutim me terheq biseda brenda kuadrit te respektit dhe nje humor i cilter.

Si ju duket forumi jon?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë