• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Ndermjet meje e Zotit

Si ju shkoi kjo dite?

Ashtu, ups & downs

A din me bo lemonade tvecant?

Duke qene inxhieniere e kualifikuar 😅 enderroja te punoja ne industrine e gazit dhe naftes , por kerkon shume shume mund e investim!

Kam ndryshu mindset! Dua te merrem me femijet 😍

A e dini cfare jane Nacre clouds?

Duke qene inxhieniere e kualifikuar 😅 enderroja te punoja ne industrine e gazit dhe naftes , por kerkon shume shume mund e investim!

Kam ndryshu mindset! Dua te merrem me femijet 😍

A e dini cfare jane Nacre clouds?
Jo se di, cfare jane?

Re te cilat pasqyrojne ngjyrat e ylberit si shkak i reflektimit te drites se diellit neper kristalet e akullit qe ndodhen ne keto re!

Dhurojne pamje fantastike ne qiell! Zakonisht jane prezente ne dimer ne hemisferen veriore por une i pashe sot kur po pija kafen ne mengjes!

Shume fenomen i cuditshem per stinen qe jemi 😅

Hic po smoke one weed per qefin tim muzike ne sfond edhe merem me lloqe pak ktu pak gjithanej 😛

A ke lujt nai cike sot ? 😛

Nuk jan me perqindje por nese don ti kthesh nga lek ne crypto duhet me pagujt nji perqindje se nuk punojn per mu e per ty kinezet 😛🙄

Lek na duhen te gjitheve robi hecen me shpresen se do ja dali 😛 do ja dalesh edhe ti shit bahcen bo shpine 😛

Si thu 🙄

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë