• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje-përgjigje të ndryshme...

Nallce eshte pushk artizanale qe e boj une rubinet ujti kur e kam bo ktu vun durrt nkok prz ???

Ku do na e shtrrosh ijer me nai ven mal du une jo shum vet ato qe jena te sakt mo

Nallce eshte pushk artizanale qe e boj une rubinet ujti kur e kam bo ktu vun durrt nkok prz ???

Ku do na e shtrrosh ijer me nai ven mal du une jo shum vet ato qe jena te sakt mo
Per shpirt i ven tbukur e di ku osh ku me trespektu me mish mali edhe pse esht icik larg
po per tallagjere stnimoj dot
Kur do vish knej?

Mas 10 shkrurtit ishalla i myll do vi do rri icik se pun sjam tani prrill filloj kena mjell shum karciof prz mos me ta mor menja sa lek ka shok vetem
Se do yzmey te cohesh mjes per mjes 4 mjesit zetorit edhe mirembajtje

do vish punosh te tokat mgjtg je tironc ti ke porll

Mas 10 shkrurtit ishalla i myll do vi do rri icik se pun sjam tani prrill filloj kena mjell shum karciof prz mos me ta mor menja sa lek ka shok vetem
Se do yzmey te cohesh mjes per mjes 4 mjesit zetorit edhe mirembajtje

do vish punosh te tokat mgjtg je tironc ti ke porll
Lale po pati lek vi un skam problem punen
Me i fjal ta lej per 14 shkurt me ate milfin?

Lale po pati lek vi un skam problem punen
Me i fjal ta lej per 14 shkurt me ate milfin?
Lale pun pa lek ska po ku puno me zetor ti po dush hajde provoje dak 75 euro dita 12 ore ?

Cne me ty menu 14 shkurtin ti se je ty mbo merak ????

Nxuk

gjeja e rendesishme qe sju merr giumi eshte?
Kur haj buke du me flet ska pereni edhe pee me knojn ninulla kshu ne pergjithesi u bo vite qe nuk flej pak mjafton sepse edhe nai far lodhje fizike nuk kam siper zetorit siper makines tani kam shtu edhe pak vrap ndark qe te lodhem te lfej flej gjys ore cohem ?

Do kem nai breng thua ? ?

Lale pun pa lek ska po ku puno me zetor ti po dush hajde provoje dak 75 euro dita 12 ore ?

Cne me ty menu 14 shkurtin ti se je ty mbo merak ????
A kena noi ven ku me fjet se pz per pun si them jo vetem tket lek
Mjafto tkem ty afer hahahahha
Ore ska gjo per tbo meeak po mthuj kur msjell kpucet?
se do ta nxi jeten duke ti permen hahahahha

A kena noi ven ku me fjet se pz per pun si them jo vetem tket lek
Mjafto tkem ty afer hahahahha
Ore ska gjo per tbo meeak po mthuj kur msjell kpucet?
se do ta nxi jeten duke ti permen hahahahha
Une them i ke tmorme kyt jave i nis ?

po @Bjondina2019 do i japesh i drek per respekt te bonito perball eshte njoni qe bo qofte myslym shyr i qan ai prz ❤️? se peshk ka gjithanej

Back
Lartë