mulletin e kan bo si paris vllai
lundra o bo si london eye pastaj ke knej ka bovilla me rrug evropjane kamzalish
sa koh ke pa ardh ne ZHKIPERIA?
sa koh ke pa ardh ne ZHKIPERIA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kulmi osht te hapesh thesin e ta myllesh prap se ere e keqeU bona ca koh por mka mor molli se me shume se dy vjet skom nejt kurr por me mungo dak kena mor era ulli knej
Fshatrat e tirones jane super kane edhe njerez tmire shum. Se zakonisht fshatrwt te ne kane mostra skan njerez prz ?
Po ty ta kam thon une kulmin e respektit eshte pytje 1 milion dollarshe ke me bo nomin po sta kam thon ?
O dallavere ??????Ca kom oas bo anej une ???? ikshim katun te ca robt e i shokut hapja bagazhin e makines une hullja grun e misra hypshin pulat me vrap myll bagazhin ikshim ndurres me pula katuni ????????
Prz e modh ?O dallavere ??????
Katunaret vllai kan i huq kerkoji ste japin meri nuk thojn asi llaf prz ???????lol ne kishim gjelin para makines i thosha njonit zbrit ta morim jo me vlla se na del nanjoni na gju me kallash , tu rreziku burgun per gjel thoshte ????
Ore pz duke qesh me lotPrz e modh ?
Katunaret vllai kan i huq kerkoji ste japin meri nuk thojn asi llaf prz ???????
E mollja fare oastaj do ta them live se ske per ta besu do mor edhe robin qe ja kam bo me kamer do mekesh fare se kur skom ca boj trruni per budalliqe puno ?Ore pz duke qesh me lot