• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje-përgjigje të ndryshme...

mulletin e kan bo si paris vllai :p lundra o bo si london eye pastaj ke knej ka bovilla me rrug evropjane kamzalish :p
sa koh ke pa ardh ne ZHKIPERIA?

U bona ca koh por mka mor molli se me shume se dy vjet skom nejt kurr por me mungo dak kena mor era ulli knej

Fshatrat e tirones jane super kane edhe njerez tmire shum. Se zakonisht fshatrwt te ne kane mostra skan njerez prz ?

Po ty ta kam thon une kulmin e respektit eshte pytje 1 milion dollarshe ke me bo nomin po sta kam thon ?

U bona ca koh por mka mor molli se me shume se dy vjet skom nejt kurr por me mungo dak kena mor era ulli knej

Fshatrat e tirones jane super kane edhe njerez tmire shum. Se zakonisht fshatrwt te ne kane mostra skan njerez prz ?

Po ty ta kam thon une kulmin e respektit eshte pytje 1 milion dollarshe ke me bo nomin po sta kam thon ?
kulmi osht te hapesh thesin e ta myllesh prap se ere e keqe :p vec me patate
kena fat apo si fatmir cibuku?

Se di fatmir cibukun prz por fat kena perderisa jena tu shkrujt se edi rama i mur nqafe cunat e ri pz

Kulmi eshte gjo tjeter ska lidhje fare prz

Do ikim per peshk nga solja me kismet zotit ?

Jo ka peshk ne greth mesem katun i kavajes eshte ? solja katun eshte se sesht kavaj ajo fut foto nga zhepla gjeneralit peshk qe ka aty ska me asi ven prz

ta gjejm solen anej tu gjujt me kallom ?

lol ne kishim gjelin para makines i thosha njonit zbrit ta morim jo me vlla se na del nanjoni na gju me kallash , tu rreziku burgun per gjel thoshte ????

Back
Lartë