• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetja Per Dy Miljon Dollare :D

kam qa dje..po shikoja fotot e babit..?? me mungon shume..keni ofenduar nje femer nga familja ndonjeher?
nese eshte per tu ofenduar ofendohet ne menyra te tjera asnje ska te drejte te ofendoj familjen sepse ska faj familja :)

Vallaj zhgenjime kam provu sa dush po mashkull skam qen najher me dit per gjinin e kundert...mashkulli esht mashkull e nese qan per zhgenjime te tipit “me la” apo “iku” mua me duket mashkull i dobet :)
Korigjome nese jam gabim!

Vallaj zhgenjime kam provu sa dush po mashkull skam qen najher me dit per gjinin e kundert...mashkulli esht mashkull e nese qan per zhgenjime te tipit “me la” apo “iku” mua me duket mashkull i dobet :)
Ke drejte por ishte ironike nese. Epe nga fillimi dmth per tqesh pak :) mashkulli vun.po.aq sa femra por cdo.gje e mban.perbrenda :)

atehere i bie qe femra qenka me fatkeqja ne ket bote qe per cdo zhgenjim derdh lot simas teje ka edhe meshkuj me zemer sepse varet sa e dashuro i person un se kam ndje ket ndjesi po e kam me te degjuar :p

Kam qare mbreme ne darke kur mu kujtua casti qe se kam dashur veten.
Mu kujtua nje ofendim nga dikushi,ate ofendim nuk kam dashur ta degjoj kurre.
Nuk thone kot se fjala vret me shum se plumbi.

Pytje qe vlente shum lek ishte, kush eshte kulmi respektit po ja tregova danocit dhe hatersit pa lek ?

Back
Lartë