Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Të dali e reja njiherë ,se ndoshta mos ësht aty?Na e verteto ?
Kjo e vjetra me thote jam i shkathte ne puthje.Të dali e reja njiherë ,se ndoshta mos ësht aty?
Apo ska të re?
Të ngadalët?Kjo e vjetra me thote jam i shkathte ne puthje.
Po ty ?![]()
Prandaj te thashe ma verteto ?Të ngadalët?
Prandaj thash duhet e reja,se kemi bërë ndryshime????
Kjo ka 4 vjet që kshtu nuk quhet e vërtetume ???Prandaj te thashe ma verteto ?
Dashi: Puthja e Dashit është energjike, e fuqishme dhe mbresëlënëse. Dashi aktit të puthjes i qaset me entuziazëm dhe ai di se si “ta ndezë” partnerin.@Mignonne ca shenje je ti ?
Bricjapi: Bricjapët puthen në mënyrë elegante dhe të përsosur. Megjithatë, nëse dëshironi të merrni puthje nga pjesëtarët e kësaj shenje të horoskopit, do t’ju duhet të keni shumë durim, sepse ata puthjet nuk i japin lehtë
Cdesha ??Dashi: Puthja e Dashit është energjike, e fuqishme dhe mbresëlënëse. Dashi aktit të puthjes i qaset me entuziazëm dhe ai di se si “ta ndezë” partnerin.
E provojme njeher demi me gaforren? Si do te jet?!Demi: Demi puth ngadalë, në mënyrë sensuale dhe fuqishëm. Demat para puthjes dëshirojnë të përkëdhelen apo partnerin ta kapin për dore
Nuk jam per test hmmm.E provojme njeher demi me gaforren? Si do te jet?!
Po mire, e kam seriozisht hmmmNuk jam per test hmmm.