Kush me ka pa ne enderr eshte dashuruarNë ëndrra se di se nuk t'kam pa naj her...po me c'të kam lexuar ktu dukesh i pa përmbajtshëm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kush me ka pa ne enderr eshte dashuruarNë ëndrra se di se nuk t'kam pa naj her...po me c'të kam lexuar ktu dukesh i pa përmbajtshëm?
Mpaska pa zoti dmth...shpëtova?Kush me ka pa ne enderr eshte dashuruar![]()
Hajde pi kafe ?Mpaska pa zoti dmth...shpëtova?
Ku??Hajde pi kafe ?
Ta cova pra ?Ku??
Ti mthe hajde...ku ma cove??Ta cova pra ?
Me foto ku jam, po e hoqa mos ta shifte kaqurrelja se do vinte me vrap ?Ti mthe hajde...ku ma cove??
Tboft mir kf?Me foto ku jam, po e hoqa mos ta shifte kaqurrelja se do vinte me vrap ?
Flm do me shijonte me shume me ty ?Tboft mir kf?
Se vë në dyshim?Flm do me shijonte me shume me ty ?
Falas i ke ëndrratMe foto ku jam, po e hoqa mos ta shifte kaqurrelja se do vinte me vrap ?
Thuaj ksaj lart se se citoj me ?Se vë në dyshim?
Pse online? Je e kufizuar fizikisht qe s'del te punosh?Prsh bashkë forumistët e mi?
Jam pa punë momentalisht.Do ju a dija shum për nder të më sygjeronit ndonjë punë serioze online.
Ju flm?
E doja punë të dytë se nrm do kërkoj dhe në zanatin timPse online? Je e kufizuar fizikisht qe s'del te punosh?
Pse ca ka të keqe?Po ti ktu e gjete te kerkosh pune moj e nemur ?
Vetem ndonje telmarketing part-time mund te gjesh(300-400€ maksimumi)!E doja punë të dytë se nrm do kërkoj dhe në zanatin tim
Nji pale atlete gri, 42 doja. Flm@Sunflower ik neper duqanet me shumicë fotografo rrobat ose ca kan hap nje faqe online dhe mund ti shesesh me cmim tjetër por qe duhet te jesh aktive gjithë kohën dhe sdo investosh asgje