• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Punë online

Mesim online anglisht per femijet ne kine.
Seriozisht eshte pune me pages minimale 13 dollar ora po per shkak vendit duhet me punu ne orar darkes.
Ka kontrata 1 ose 2 vjecare.
Nqs je e interesume mund ta gjej adresen nqs e di gjuhen mire me sakt.

Po mi fry gumat e trenit a ka naj orar?
P.s.

@Sunflower pak shaka ma ben hallall

Prsh bashkë forumistët e mi?
Jam pa punë momentalisht.Do ju a dija shum për nder të më sygjeronit ndonjë punë serioze online.
Ju flm?
Interesohu se kam degjuar per ca qe bejn lek me snepchat. Nuk e di fix se si eshte por kam degjur qe marin shume lek e punojn nga tel. Shikoje njeher se ta shygjeroj serjo

Prsh bashkë forumistët e mi?
Jam pa punë momentalisht.Do ju a dija shum për nder të më sygjeronit ndonjë punë serioze online.
Ju flm?
Ke whats apo tfillosh pun te plaka ime ta mbash me muhabet gjat dites
Paga 500 €

Back
Lartë