• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Publikohen fotot, ja si do të jetë iPhone 8, zbulohet cmimi

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

iphone8.jpg
Sot kanë dalë në internet fotot e iPhone 8. Ky iPhone do të jetë modeli me ekran më të madh në krahasim me telefonat e tjerë të prodhuar nga Apple.

Ekrani OLED i marrë nga Smasung do të jetë 5.8 inch, ndryshe nga iphone 7 plus me 5.5 inch.

Gjithashtu iPhone 8 do te ketë një kamera të përmirësuar dhe do të ketë skanim 3D që do të jetë në gjendje të skanojnë fytyrën e njerëzve.

Pritet që iPhone 8 të dalë në treg në shtator, dhe njoftohet se cmimi i tij do të jetë mbi 1 mijë dollarë.

Sjam qejfli telefonave sdi.....

si kam qejf telefonat pfffffffffff te beje 1 alo pronto :)

si kam qejf telefonat pfffffffffff te beje 1 alo pronto :)

ketu nuk jam dakord me ty :)

Une se perdori fare per te telefonuar sepse e kam besdi te flas ne tel, me mir me vje ti takoj njerzit live :)
E perdori per shume gjera tjera shembull per Programet, Noticet, E-Mail, Scanner etj
Per te komunikuar vec WhatsApp dhe Insta, tel normal e perdori ralle shume ralle....

moonlight85 epo ca me ba moj xhan u plakem ne sjena me motorr te ri si puna juaj jemi me disel akoma

Back
Lartë