Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ki kujdes ca shkruan se do ngelesh prap pas dere.- Modifikuar nga stafi.
Ndryshojne prioritetet dhe koha.Marr shkas nga pjesa dërrmuese e "formuistave" që është shkëput nga chati... Për të hap kët temë. ?
Asgje skam then une mor plak realitetin- Modifikuar nga stafi.
Nuk te lejoj une te hudhesh balte mbi 150 vete aty se ti dhe ai qe po thua ti keni fjalor te ndyre. Apo e harrove veten?Asgje skam then une mor plak realitetin
shumica e rinise te sotshme sdi se ca thote
kshu qe me mire e kane
te kalojne kohen neper forume
te pakten keshtu mendoj une
ngaqe e pesova vete them reNuk te lejoj une te hudhesh balte mbi 150 vete aty se ti dhe ai qe po thua ti keni fjalor te ndyre. Apo e harrove veten?![]()
Ja ben zemra chatisteve pa kalu i her nga ylli?Ncnnccnncncnncnncnc
Mendoj se nuk jan larguar por hyjne me rralle,dhe kjo ska lidhje jo eshte ndryshe stafi,jo leshi,jo preshi.
Besoj se cdo kush e ka kohen te limituar,ose kan gjera te tjera me te rendesishme per te ber.
Perpos kesaj ka shm chatist te vjeter qe hyjne edhe sot e kesaj dite,pavaresisht se nuk rrin shume,rendesi ka qe e frekuentojne akoma.
+ jan hap edhe faqe te tjera,por ajo qe kam verejt un eshte: Se kan ik nga kan ik prap ketu kan ardhur dhe,kjo do te thote dicka.???
Naaa naaaa jenaaaaa nr 1
Nga germat thuaj ????Ja ben zemra chatisteve pa kalu i her nga ylli?
Ahahahahahhahahahahah@ANABELA o goc gjimnazi si u gdhive? Kur te lirohet rralla me shkruj po lej bidonin ? ( po boj sikur jam nchat ) ma le seen ska gjo se na u ka rregj likura![]()
Kjo tregon pa’aftesin tende?Nuk hyj ne Qat se me provokojne.
Nje nate ka qene nga ato dritherueset nat provokimesh.
Imitonte njera shume bukur nje tjeter
E une si i trashe se kuptova![]()
Perdor Nick tj ?Kjo tregon pa’aftesin tende?
Bohu ma i zgjuar.
Me tha ca gjeraKjo tregon pa’aftesin tende?
Bohu ma i zgjuar.
Te vdekt_dashnori_po_sfoleAhahahahahhahahahahah
Po si ste kam pa asiher ne chat un ty heee????