????ca ke pire mo ti ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
????ca ke pire mo ti ???
Shyqyr qe e ?
ytttt piseee e me thuu muu pastajjjj hahah kisha hallin r banittt hahahahahahahahahahahahahhahah se e kisha than me k hahahahhahahahahahahahaOse loqe???
Ta prish ty une?Shyqyr qe e ?
???
????Ta prish ty une?![]()
Hahah hahahytttt piseee e me thuu muu pastajjjj hahah kisha hallin r banittt hahahahahahahahahahahahahhahah se e kisha than me k hahahahhahahahahahahaha
???o me loteytttt piseee e me thuu muu pastajjjj hahah kisha hallin r banittt hahahahahahahahahahahahahhahah se e kisha than me k hahahahhahahahahahahaha
Dashke me duket?????????
keni keni po I keni per te lujt ping pong ???????B? Ate jua japim , por me shume duan leket?
hahahahah ngelen meshkujt pa k pastaj gahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahaHahah hahah
Ah ty te dalte ne bAllee
E shoh terezine une do te me ndash ti po jo jo as mos te shkoj ne mendje ???Dashke me duket?????
Me ke je ti?E shoh terezine une do te me ndash ti po jo jo as mos te shkoj ne mendje ???
Plac mo kur do te mesoshe me ke jame ate as zoti nuk e di ?Me ke je ti?![]()
Hahaha meriton nje birre per kte qe the??Hahah hahah
Ah ty te dalte ne bAllee
Me siguri ka.Cka nese karakteri im eshte me i forte dhe asaj nuk i ec me mua? Ka ndonje studim xD
Sa e nxituarMeshkujt nuk dojne rrival ne mendje e karakter dhe e mendojne femren te brishte nga te gjitha anet .....por harrojne qe nga nje femer lindin dhe marrin mesimet e para dhe formimit te karakterit te tyre....pra ku ngjajne? Tek femer ...tjeter se nuk e pranojne
Take all the time u need hun xdMe siguri ka.
Më jep pak kohë të hulumtoj ?