• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse meshkujt preferojne femrat me te medha se vetja??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Perse meshkujt preferojne femrat me te medha se vetja?
Eshte nje fakt i njohur tashme,dhe aspak befasues. Qe meshkujt preferojne femrat me te medha ne mosh ose e then ndryshe me te pjekura.

Arsyet jan disa:
Po i citoj me poshte:

Grate e pjekura e din se cfare duan.
Jane inteligjente dhe kane mesuar nga gabimet e tyre,dhe mbi te gjitha nuk kan frike te shprehin ate qe deshirojne.

I dine deshirat e partnerit te tyre.

Ato duan te experimentojne me te,te kujdesen ler nevojat e tij,dhe te marin pjes ne sukseset e tij.

Nuk shqetesohen per te ardhmen.

kan me pak pritshmeri se vajzat e reja dhe preferojne ta jetojne cdo dite.
Ato jane mirnjohese ler ate qw jeta u ka ofruar.

Kane pervoje.

Mardheniet e kaluara kane lene gjurme,dhe kjo eehte shume e rendesishme per mardheniet.

Kan vetbesim.

Din cfare te veshin dhe e duan trupin e tyre.

Nuk kan frike nga komunikimi.

Nuk kane frike te ndermarin hapin e pare,dhe nuk kane paragjykime dhe stereotipe.

Nuk kane shperthime emocionale,irracionale.

Paqendrueshmeria emocionale,i frikeson burrat,dhe ata terhiqen nga grate qe kan me pak stres emocional.

Grate e pjekura kane perparesi sepse
din te jetojne te liradhe nuk do ta shtypin partnerin.

Jan te pavarura.

Ato nuk varen nga askush pervec vetvetes.

Nuk duan ta ndryshojne partnerin e tyre.

Ato e din qe askush nuk mund te ndryshoj vertet,dhe nuk dun perkrah nje shoqerues qe,perpiqet te kenaq te tjeret. Respektojne njerezit dhe jeten ne peegjithesi.

Miq per te qen me e hapur nuk jan vetem memdimet e mija keto,e kom lexuar diku.
Nese deshironi jepni dhe ju mendimin tuaj flm.

E thashë edhe diku tjetër më parë, se është një përgjithësim i gabuar.
Titulli i temës nuk është as pyetës, por e bën një fakt të kryer që kështu është...
Askush nuk i do femrat më të mëdha në moshë se vetja.
Për aventura e për të provuar se si janë, po, por askush nuk do t'i donte më të mëdha për lidhje serioze dhe familje.

Une i dua me te vogel se vetja por nuk kam fat me me te voglat ? me ngjiten te medhajat ????

Meqe e ke lexuar diku, duhet te sjellesh edhe burimin ... qe edhe te diskutojme ne baze te tij ... dhe sic ta kerkon edhe rregullorja. ?‍♀️

Jane me te lirshme, pranojne cdo gje, nuk kerkojne asgje, i marrin gjerat me thjeshte, nuk i komplikojne gjerat !

Back
Lartë