• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse mbizotërojnë njerëzit e kqinjë

Zeus

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Jeta e budallait është më e thjeshtë se ajo e inteligjentit, ajo e dinakut është më e mirë se ajo e të ndershmit, lakmitari është më i qetë se i miri, për mizorin është më e këndshme se i të dobëtit, kryelartësia është luks në krahasim me të përulurin, për gënjeshtarin është më e pasur se i drejti, dhe më i ëmbël për epshorët sesa për të virtytshmit.
Kështu ishte dhe kështu do të jetë përgjithmonë, për sa kohë që njeriu është i gjallë në tokë.
61aiSy4xFhL._AC_SL1500_.jpgPjesë nga "Roman me kokainë".
by ⚡⚡

E ndani këtë mendim, dhe pse ??

Njerezit e keqinje mbizotorojn sepse nuk dominon miresia, keta persona jane te papjekur krijojn nje sistem paranoik , kane jete te erret e te palumtur.
Dinaku , mizori, genjeshtari dhe jo i drejti etj nuk besoj asnjehere qe do kene nje jete te kenaqshme jane te mbushur me emocione negative ndaj njerezve te tjere dhe ne fund do e shkaterrojn veten.
Gjate kohes qe njeriu eshte i gjalle ne kte toke, duhet ta vendos veten prioritet nr 1 , te investoj dhe te tentoj per nje jete te bukur me njerezit qe i do, te jete ne paqe me veten dhe me njerezit tjere duke mos i demtuar me fjale ose me vepra edhe pse eshte shume sfide e veshtir qe pak kush e arrine te jete i qete me ndergjegjen e vet.

Nuk eshte e nevojshme te shprendahet e keqja prandaj peshoni gjerat separi o njerez se dikur do jete shume shume vone!!!!?

P.S: @ZEUS ti hape shume tema te bukura por cudi qe nuk marrin mundin te shkruajn 2-3 fjali antaret e tjere. ??

Last edited:
Njerezit e keqinje mbizotorojn sepse nuk dominon miresia, keta persona jane te papjekur krijojn nje sistem paranoik , kane jete te erret e te palumtur.
Dinaku , mizori, genjeshtari dhe jo i drejti etj nuk besoj asnjehere qe do kene nje jete te kenaqshme jane te mbushur me emocione negative ndaj njerezve te tjere dhe ne fund do e shkaterrojn veten.
Gjate kohes qe njeriu eshte i gjalle ne kte toke, duhet ta vendos veten prioritet nr 1 , te investoj dhe te tentoj per nje jete te bukur me njerezit qe i do, te jete ne paqe me veten dhe me njerezit tjere duke mos i demtuar me fjale ose me vepra edhe pse eshte shume sfide e veshtir qe pak kush e arrine te jete i qete me ndergjegjen e vet.

Nuk eshte e nevojshme te shprendahet e keqja prandaj peshoni gjerat separi o njerez se dikur do jete shume shume vone!!!!?

P.S: @ZEUS ti hape shume tema te bukura por cudi qe nuk marrin mundin te shkruajn 2-3 fjale antaret e tjere. ??
Flm ?
E the vetë: nuk marrin mundim të japin një opinion në pak rreshta shkrim.
Mendoj që është e kuptueshme pse; nuk lexojnë dhe nuk e ingranojnë mëndjen të nxjerrin një konkluzion sado të vogël. E konsiderojnë humbje kohe besoj. Njerëzit duan argëtim me batuta, biles edhe batutat shkurt në pak fjalë ?

Përsonalisht më intereson shumë mendimet e të tjerëve, sidomos kur ata mendime janë në kundërshtim me bindjet e mia....? Sepse aty testoj këndvështrimin tim, dhe e përmirësoj atë. Kështu pasurohem unë ?

Kudo ku virtyti nuk vlersohet,atje e keqja flet lirshëm!......andaj na duket se mbizotron ?

Cu kenaqem me kto tema ? njerzit e kqijne mbizotrojn :p tgjithe jemi tkqinje per dike ?

Sepse marrin me shume vemendje dhe ju jepet me shume rendesi ..se te miret .?

Pse kush eshte i mire ...te gjithe diku ne brendesine tone kemi nje kiqesi sado e vogel e jete eshte e fshehur dhe e nxjerrim ne menyra te ndryshme

P.S: @ZEUS ti hape shume tema te bukura por cudi qe nuk marrin mundin te shkruajn 2-3 fjali antaret e tjere. ??
Sa bukur ke fol ??? un ndoshta jam i keq edhe skam ca them o dash prz se ene engjell sjam por kam My Life My Rules ? flm ?

Njeriu nuk lind i mire apo i keq transformohet gjate rruges nga sprovat e jetes dhe shendrrohet
Ne njeri te mire te vuajtur i/e cila nuk ben kurre keq por mundohet qe vuajtjet e tija tia lehtesoj pales perball.
Ne nje njeri te lige i cili kerkon me ngulme qe fatkeqsit e jetes ti pergjysmoj me personat e tjere duke menduar se ashtu do lehtesohet dhimbja e vete.
Eshte dhe katigoria e personave te paskrupuj fare te cilet mizorisht mundohen te mbjellin vec ligesi pa arsye konkrete.
Pse mbizoterojn te ligjet,?
Kjo ndodh pasi truri i tyre punon intensivisht per ligesi dhe me gjakftohtesi pergatisin gjithmon terenin dhe pren e tyre e gjejn gjithmon te pa pergatitur per vetmbrojtje (mos te harrojm keta persona godasin gjithmon njerzit e mire) ata qe sipas atyre duken te dobet.

Back
Lartë