• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse Lejohen Te Shiten Cigare,Kur Ne Shume Vende Nuk Lejohet Pirja E Duhanit.

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Kam degjuar se ne USA ne shume vende nuk lejohet te pihet cigare.
Ne Itali u bo e detyrueshme,nje salle e vecante
Neper restorante
te ku mund te pihet duhan.
Neper trena e hoqen vagonin ku pihej.
Tendencat jane ku njerezit ta len duhanin.
(Kete e marrim vesh).
Mua me duket pak apsurde.
Nqft se nuk lejohet te pihet ne zyre,restorant,trene,dhe ne shume vende te tjera ateher,pse nuk nderpritet dhe shitja e tyre?
C'kuptim ka nese nuk ke ku te pish cigare kur je duke udhetuar apo duke ngrene?
Edhe mbishkrimet ne paketa me duken sikur tallen me njerezit.
Dmth shteti thot:
Une ta shes helmin,ti po deshe mere,po deshe mos e merr?
Ateher me mir te mos shitet fare,ose te shiten edhe kokaina,apo dhe drogat e tjera,dhe te mos pihet ne ambjente publike.
Ju si mendoni???

Last edited:
une nuk shof asgje te keqe ne kete, perkunder. Ai qe e pi duhanin, le ta demtoj vetem veten, por jo edhe te tjeret.

Kam degjuar se ne USA ne shume vende nuk lejohet te pihet cigare.
Ne Itali u bo e detyrueshme,nje salle e vecante
Neper restorante
te ku mund te pihet duhan.
Neper trena e hoqen vagonin ku pihej.
Tendencat jane ku njerezit ta len duhanin.
(Kete e marrim vesh).
Mua me duket pak apsurde.
Nqft se nuk lejohet te pihet ne zyre,restorant,trene,dhe ne shume vende te tjera ateher,pse nuk nderpritet dhe shitja e tyre?
C'kuptim ka nese nuk ke ku te pish cigare kur je duke udhetuar apo duke ngrene?
Edhe mbishkrimet ne paketa me duken sikur tallen me njerezit.
Dmth shteti thot:
Une ta shes helmin,ti po deshe mere,po deshe mos e merr?
Ateher me mir te mos shitet fare,ose te shiten edhe kokaina,apo dhe drogat e tjera,dhe te mos pihet ne ambjente publike.
Ju si mendoni???
Mendoj qe nje duhanpires e gjen vendin dhe menyren per ta pi at helm ashu sic e gjej dhe un e gjith tjeret

Do e beja te ndaluar ne gjdo cep qe te arrija sa me pak njerez ne bot ta berdorin?

Kjo puna cigares eshte si ilacet sado te thone te bejn dem prap i pi apo vrl ska lidhje (ejj prit kush e mbylli deren hapeni deren hapeni se jua hudha ne ere me sferat e dragoit moret vesht ju ?) ika se kam pune tani puc puc 3pika ne fund (mbylleni derem kur te dilni se ben ftoht ?)

Back
Lartë