• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse kerkon qe te gjithe tju pelqejne??

Jo moj jo fute ti ntru.
Nje femer qe ftohet ne dasem,vesh nje super fustan te rende,hypen ne maje takave,dhe rri 5 ore si ne qemba,nuk eshte fare rehat.E ben qe te duket bukur ne syte e te tjereve.
Qënke rob i keq ti që flet kshu troç ?

Unë problemin e shoh kur një femër vishet si për dasëm edhe kur del për të blerë dy kg patate poshtë pallatit ?

Nuk ësht e vërtet, as më bjen ndër mënd kjo gjë,jam kjo që jam për veten time dhe jo për të tjerët

Nuk me ka interesuar kurre as me intereson te pelqehem ...jeta eshte e imja dhe sme intereson te bej " njeriun e mire" ne syte e te tjereve

Se vuaj shume kete gje...sepse bota nuk rrotullohet vetem rreth meje..ta mendosh qe jemi 7B njerez secili me hallet e mendimet e tij.
Plus eshte provuar duhet tperpiqesh shume per tqene i pelqyer nga tgjithe....prandaj sa tmundohem kaq gjate...who gives a frrraaakk...

Une se kam dhe spo genjej. Ka shumë lloj njerzish qe e vetmja menyr qe ti oelqej atyre esht te behem si ata. Po unë nuk ndryshoj.

Back
Lartë