• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse flasim ne gjume,dhe si ta kontrollojme ate.!

Une flas gjithmone, cfar bej diten i them naten. ?
Kjo nuk eshte asgje. Mir qe flas, por dhe dal ??
Njehere me kishte kap mami duke hap porten. Po nisesha per Tirane se kishte fitu Edi Rama ??????
Etj etj... ?

Kurgje s'eshte me fol , qa osht mu qu mi numru yjet ose me bo skena me jastek ???

Ti e din per qa e kam fjalen ?????

Nuk flas
Kam gjumin shumë të lehtë

Hahahahaha
Un kur flet dikush iher trembem por e marr ne pytje mos zbuloj dicka?
Ahahhhaahaaahahaah un per te zbulu dicka i them: Cishte ajo fjale we the mrom? Dmth e sajuar nga une kuptohet.???

@NeVeR per kontrolle duhet ushqimi shendetshem , "psikologjikisht te jesh mire para gjumi" , ushtrimet (aktivitetet gjate dites) , meditimi , dhe gjerat Pozitive sigurisht ?

Se te flasesh n gjume vjen nga stresi , pagjumsia e tepert, keq menaxhimi i gjumit(fjetja pak - shume) etjjj ☺

Nuk eshte FOBI e AS CMENDURI thjeshte kontrollim me i detajshem i vetes (gjate dites - per nje gjume te rehatshem) ...

Skena nevoje per mjek o @HIM a po? ???

Back
Lartë