• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse femrave ju pelqen ti thuash :"Te Dua"cdo here?

...edhe une si te shumica e femrave me pelqen fjala "Te dua " vecanerisht kur eshte e thene me Shpirt .. por...Ai imi se thote kollaj .?

Nje dite prej ditesh pas shume vitesh e pyeta...
-pse nuk me thua te dua asnjehere ...? ?

-perderisa jemi bashke , do te thote qe te dua - ma ktheu . Nese do me merzitesh (gje qe veshtire te ndodhe ) do te lajmeroj te bejme divorc vazhdoi...

Pyetja ime eshte kjo ,
Pse meshkujt tipike Shqiptare e kursejne fjalen "Te dua " ?

...edhe une si te shumica e femrave me pelqen fjala "Te dua " vecanerisht kur eshte e thene me Shpirt .. por...Ai imi se thote kollaj .?

-perderisa jemi bashke , do te thote qe te dua - ma ktheu . Nese do me merzitesh (gje qe veshtire te ndodhe ) do te lajmeroj te bejme divorc vazhdoi...

Pyetja ime eshte kjo ,
Po pertoja me detaje
Po e ke godit ?

Si le ego

Pyetja ime eshte kjo ,

Si le ego
Na gjejne ne te urta mendoj ?
Se kam pare disa qe e teprojne duke u qendruar lepe qepe grave se ua bejne rrup sup 8 me 2 ?‍♀️

Zakonisht e kerkojne si nje forme konfirmimi te lidhjes apo dashurise.
Meshkujt nga natyra jane te ndrydhur emocionalisht, jane te ftohte e te serte. Femra eshte me e dashur dhe e brishte. Megjithate mendoj se nuk ka rendesi te thuhet shpesh por atehere kur thuhet te ndiehet me zemer.

Fjala "TE DUA" eshte shum fjal e vogel me krahesim ate qe ndjen,,ndaj duam ta degjojm shpesh,te pakten ajo fjala vogel te dua te ze vend sa do pak ne lidhje me ndjenjen qe ka ajo fjale??

Kemi nevojë të ndihemi të vleresuara dhe të dëshiruara çdo herë.

Back
Lartë