Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une jam interesant , nuk bej .... nuk e di per @Mignonne ?
Nuk e di per @Punk1 por un jam nuk bej kot ??
Ty të duket vetja i tillë.Une jam interesant , nuk bej .... nuk e di per @Mignonne ?
Per mua @Mignonne eshte nje nga personat qe e respektoj dhe postimi im nuk ka te bej me personat qe i kam per ❤
Nuk e di si asht me ty .Per mua @Mignonne eshte nje nga personat qe e respektoj dhe postimi im nuk ka te bej me personat qe i kam per ❤
Shume faleminderit ??? njejt edhe per mua,respekte per ty gjithmon.Per mua @Mignonne eshte nje nga personat qe e respektoj dhe postimi im nuk ka te bej me personat qe i kam per ❤
S kam faj une , fajin e kane keto qe me kane mbushur mendjen qe jam i tille... punk je intersant njera , punk je si shpirt tjetra. Tani e kam besuar , shaj sa te duash ti ?Ty të duket vetja i tillë.
Po pres të kërkosh falje tande! ?
Edhe po kërkove falje nuk do të të falja! ?S kam faj une , fajin e kane keto qe me kane mbushur mendjen qe jam i tille... punk je intersant njera , punk je si shpirt tjetra. Tani e kam besuar , shaj sa te duash ti ?
P.s falje s ka ?
Mu be vone mua se me ka hip vetja ne qejf.... ja kam pa hajrin ??Edhe po kërkove falje nuk do të të falja! ?
Do thoja: Jo nuk tê fal!
Po thua që ti kan rrit vesht kot të tjr!
Ja pra kjo asht me të hy vedja në qef!
Po, po ke drejt! Kot nuk thon lush mendsh e marrsh malet!Mu be vone mua se me ka hip vetja ne qejf.... ja kam pa hajrin ??
Une i kapercej malet , jo si ca e ca qe u merret fryma sa ngjisin 10 metra. Jam alpinist i lindur ??Po, po ke drejt! Kot nuk thon lush mendsh e marrsh malet!
Fiks si puna jote!
Kush të pyeti se ça je!Une i kapercej malet , jo si ca e ca qe u merret fryma sa ngjisin 10 metra. Jam alpinist i lindur ??
Kete e dija , me thuaj dicka te bukur.Kush të pyeti se ça je!
As më intwrson ça je e ça ban!
As ti e askush ktu!
Unê s'kam gjana tê bukura me të tregu!Kete e dija , me thuaj dicka te bukur.
Nuk i filloj gjerat nga fundi une Meloo.... ne nga anet tona themi : avash avash , sa te behet shelegu dash ?Unê s'kam gjana tê bukura me të tregu!
Gjej dikë qê kan happy end! ??
Na fal zotni acarues!Nuk i filloj gjerat nga fundi une Meloo.... ne nga anet tona themi : avash avash , sa te behet shelegu dash ?