Spo them ,kuptoje vet?Mos mthuj , je me shume ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spo them ,kuptoje vet?Mos mthuj , je me shume ? ?
Spo them ,kuptoje vet?
Nuk ha me ??
Nuk ka si gocat pak te mbushur. Te molme, topolake apo pak mbi pesh. Jan te miraShif shif ?se dija un
Po ty ose ste pelqejn obezet?
Nuk e kuptoj ku qendro problemi me to?
Po pra kan lezet vajzat topolake tmbushuraNuk ka si gocat pak te mbushur. Te molme, topolake apo pak mbi pesh. Jan te mira
Po pra kan lezet vajzat topolake tmbushura
Po sqen tmbushura ,ku mi cu?
E mbushur thash e unn?Heuuu , @STONE_HEAD dhe ti e ? ?
@Socialdisexpert thot pak e mbushur edhe ne kg edhe ne forma , jo te hapesh palat e barkut me gjet kerthizen ?
E mbushur thash e unn?
EDHE un jam e mbushur ?
Ai doni kto femrat per plan mishi, me i çu ne fabrike te sallamit?!??Po pra kan lezet vajzat topolake tmbushura
Ajo Jam srrej un?Nese je ti vertete ajo ne fotot qe ke postu , edhe je e gjate sa ke thene , edhe 70 kg me qene ti nuk quhesh e mushme , i bi tjesh me e gjate se mua dhe ne kg sa mua , une jam elegant , ti pse thu me zor jam e mushme , do me qene 55 kg? ?
O shoku ti kur e sheh ni femer e sheh a esht e mushme mir?Ai doni kto femrat per plan mishi, me i çu ne fabrike te sallamit?!??
Me se pari i shoh syte, jo ato qe mendon ti????O shoku ti kur e sheh ni femer e sheh a esht e mushme mir?
Po MoS bej kot
Ajo Jam srrej un?
TI je elagent
Un e mushme ?
Sthash gjo un?Me se pari i shoh syte, jo ato qe mendon ti????
Po kan lezet kur i perqafon, ke ca kap ??Po pra kan lezet vajzat topolake tmbushura
BRavoPo kan lezet kur i perqafon, ke ca kap ??
se mora vesh kete gje cfare kam humb ???Heuuu , @STONE_HEAD dhe ti e ? ?
@Socialdisexpert thot pak e mbushur edhe ne kg edhe ne forma , jo te hapesh palat e barkut me gjet kerthizen ?
Ke humbur thjesht disa kile, kaq.se mora vesh kete gje cfare kam humb ???
se mora vesh kete gje cfare kam humb ???
ah okKe humbur thjesht disa kile, kaq.