Po ja bera kerkesen e morri me lezet disi euh me mire i rash mas me heret se sa voneMa mir ne koh,se tkish len me tesha dhender kish ik ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ja bera kerkesen e morri me lezet disi euh me mire i rash mas me heret se sa voneMa mir ne koh,se tkish len me tesha dhender kish ik ??
Epo ne lezet mos bej premtime kur,se tani pastaj behesh pishman ????Po ja bera kerkesen e morri me lezet disi euh me mire i rash mas me heret se sa vone
U bera praEpo ne lezet mos bej premtime kur,se tani pastaj behesh pishman ????
Shum ??Unë jam i sinqertë ??
Idee e mire ??Hajde bashkejetojm te tria pra . Se un vazhdoj te jem kunder marteses lol ?
U kry kjo pune?Idee e mire ??
Martohemi?@centos mbaje butë![]()
Po mundohem@centos mbaje butë![]()
Virtual s’du une direkt te vi ke prind e kap gocen ne shpine e ke shpija
Joooo more ne real thuj se ngela ne der pa martu duke mendu qe jam ne real a jemi ne Virtual ??Kshu ju pafsha virtualisht gjithe jeten![]()
Joooo more ne real thuj se ngela ne der pa martu duke mendu qe jam ne real a jemi ne Virtual ??
Kam me të pritVirtual s’du une direkt te vi ke prind e kap gocen ne shpine e ke shpija
E di ?E di kjo vete ?
Erdhaaaaaaa nis adresen pv e YallaaaaaKam me të prit
Tani, ketej thua personi i zemres dhe ketej pyet si do te ishte pergjigjia?Si do ishte pergjigjja juaj nese personi zemres do ju kishte propozu martese?