Se s'njihna s'esht domosdoshmerisht kusht per mos me fol ?Nuk njihna, pastaj e desha nga rrethi shoqeror i saj?
Do e ket parasysh edhe ajo, mqs kerkesen ja bone me shkrim dhe e protokollove ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Se s'njihna s'esht domosdoshmerisht kusht per mos me fol ?Nuk njihna, pastaj e desha nga rrethi shoqeror i saj?
Me ka then mami qekur isha e vogel mos fol me te panjohurit ?Se s'njihna s'esht domosdoshmerisht kusht per mos me fol ?
Do e ket parasysh edhe ajo, mqs kerkesen ja bone me shkrim dhe e protokollove ?
Por, besoj se mami t'ta then edhe zgjidhe shokun me t'mir se vetja ?Me ka then mami qekur isha e vogel mos fol me te panjohurit ?
Kete te fundit nuk ma ka then me paska marr ne qaf?Por, besoj se mami t'ta then edhe zgjidhe shokun me t'mir se vetja ?
Ja pse duhet shoqnia e mir ene pa hile.Kete te fundit nuk ma ka then me paska marr ne qaf?
Të dua tuli ??Jua prezantoj shokin @Dion ? ktu zihemi por jashta forumit qajm hallet ?
Edhe unë si shok ?Të dua tuli ??
Sa keq ?Edhe unë si shok ?
Jeta vazhdon??Sa keq ?
Un të du më tepër se aq ??
Të shof si nënën e fëmijëve të mi ?
Tjetri paska ardh me ide t qarta ?Të dua tuli ??
Hahahahaagaha qyqja ca du nga permeti une lol ?@DuQe eshte shoqja ime e ngushte I pelqen te vishet me te zeza eshte tip sportive e shoqerueshme I pelqen te qeshe te boje batuta nojher ja fut kot . Eshte nga Tirana por me origjine nga Permeti vazhdon studimet e larta per ekonomik ne tirane ska pas kurre te dashur sepse beso te princi i kalter mosha e saj eshte 23 vjece
Mendon te fejohet Brenda 2/3 viteve
That's it
Tutje ti mer pjeshka o imja e ske shanc fare me te ? kujdes me zanen ti lere pjethkenKte @Pjeshka e kam shume shoqe ?
Pse nuk ishe kjo @pjethka e jotja mos i paskam ngaterruar ??Tutje ti mer pjeshka o imja e ske shanc fare me te ? kujdes me zanen ti lere pjethken
Ti e imja ??