• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Premtimi

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Ateher miq na tregoni pak per veten tuaj:

Cfare eshte premtimi per ju:

Dhe sa i mbani ju premtimet?

Une personalisht nuk premtoj shpesh:
Pasi pa qen e sigurt ne ate qe un ofroj,nuk mund ta jap nje prmtim pa e ditur nese do ta mbaj apo jo.

Dmth premtoj vetem ateher kur jam e sigurt.

Sepse njoh shume njerez qe premtoj dicka,dhe mrapa se mbajne. Disa e bojne sepse duan te mburren per momentin,disa. E bojne sepse e kan zemren shume te madhe pavaresisht kushteve.

Po ju si veproni?

Kurr nuk premtoj kur jam i pim edhe ca them e maj sbohet fjale vec po mori zoti jeten!

Premtimi eshte borxh. Te mos e mbash premtimin, per mua je hipokrit, apo ke cilesi te hipokritit.

Nuk boj premtime sepse jeta asht aq intensive sa nganjher nuk na mundeson ti mbajm premtimet..
Keshtu qe gjithmon thom shpresoj e jo premtoj

Nuk hy ne njerezit qe premtoj dhe kur jam e sigurte per dicka prap nuk jap premtime

Te gjithe ne gjate rritjes formojm karakterin ton,cdo dite dhe me teper percaktojm me veprat tona sesa te ndergjegjshem ose te papergjegjshem jemi,pjes e karakterit determinant eshte fjala e dhen ose then ndryshe "premtimi"
Premtimi perkthehet si fjal e dhen nga burrat,pavarsisht gjinis ajo percakton forcen e fjales,dhe forcen e vepres..por.?

Sa prej nesh e mbajn premtimin?
Dhe kush eshte arsyeja e shkeljes se saj?

Temat u bashkuan

Diskutim te mbare ^_^

Te gjithe ne gjate rritjes formojm karakterin ton,cdo dite dhe me teper percaktojm me veprat tona sesa te ndergjegjshem ose te papergjegjshem jemi,pjes e karakterit determinant eshte fjala e dhen ose then ndryshe "premtimi"
Premtimi perkthehet si fjal e dhen nga burrat,pavarsisht gjinis ajo percakton forcen e fjales,dhe forcen e vepres..por.?

Sa prej nesh e mbajn premtimin?
Dhe kush eshte arsyeja e shkeljes se saj?
Dhe e mbaj dhe se mbaj,aty ku me intereson?

Back
Lartë