• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Preazantohet avioni që fluturon nga Nju Jorku në Londër për 2 orë

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

avioni-sonic-596x350.jpg
Kompajia Boeing ka zbuluar një avion që do të jetë në gjendje të lëvizë pasagjerët nga Nju Jorku në Londër në vetëm dy orë.

Aeroplani hipersonik do të fluturojë pothuajse tre herë më shpejt se Konkordi legjendar – i cili u çaktivizua në vitin 2003 – dhe lundrimi në 95.000 këmbë, rreth 3 mijë metra më lart se paraardhësi i saj supersonik, transmeton lajmi.net.

Koncepti i aviont, i cili u zbulua në Institutin Amerikan të Aeronautikës dhe Astronautikës Aviation 2018 konferencë në Atlanta, është pjesë e një plani zhvillimi me rreze të gjatë me të dy aplikacionet komerciale dhe ushtarake.

“Ne jemi të ngazëllyer për potencialin e teknologjisë hipersonike për të lidhur botën më shpejt se kurrë më parë,” tha Kevin Bowcutt, shkencëtari kryesor i hypersonics në Boeing, në një njoftim për shtyp.

Avioni pritet të hyjë në shërbim vetëm në fund të viteve 2030.

The post Preazantohet avioni që fluturon nga Nju Jorku në Londër për 2 orë appeared first on Lajmi i Fundit.

Imagjino sa e ben tr milano ky.

:p.

Sdo kesh xkohe as me u reharu me u ul

Back
Lartë