Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na bere me qajt mi dreqUne ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria![]()
Jeni te mire ctju bej unena bere me qajt mi dreq![]()
Lumja un per ty o mbreteresh e zemres simeUne ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria![]()
Une ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria![]()
Xhan TyUne ne fakt do permend shume,te gjithe i lexoj me kenaqsi,lexoj me kenaqsi keshillat qe @Mignonne me jep te nderthurura me nota super te larta pozitiviteti, embelsin qe @Irini dhe @Urata me shkrimet e tyre i falin forumit,shakat e @Claa -s dhe maturia qe flet ne temat serioze,lexoj @Klodii -n qe me fal nje super pozitivitet ketu ne forum dhe e di qe jo vetem mua,shakat e @The_Joker pavarasisht se po ben mungesa,lexoj me kenaqsi dhe taget te tema e perqafimeve qe me bejn nanushat @Kresha e @centos ,madje shof dhe me kenaqsi bukurin e gocave te forumit si @Anisa @EkzoTiiKee @Bjondina1 etj etj,por pa harruar dhe @shkupjane me zemer bardhsin e saj. Aman doja te vecoja e @Rrelse me @Anna* per shkrimet e tyre qe shume na mungojn dhe e sigurt qe diku ne ca fjal e gjenim veten,ndjes nese kam harruar ndonje por te gjithe ketu qe ndaj mesazhe i kam shume xhan dhe i lexoj me kenaqsi, e di fola gjate sdo e lexoni te gjithen por me kapi dashuria![]()
Na e boj hallall, nuk e bejme me.Shumica i kan ironi. Jan te pakte ata qe lexohen me deshire.
Ty ste mar vesh hic nga i hedh ironit se disave ua kuptojNa e boj hallall, nuk e bejme me.![]()
Une e kam me jeten ne pergjjthesi se sbej kshu gjerash.Ty ste mar vesh hic nga i hedh ironit se disave ua kuptoj![]()
Po jeta ca tbani ty qe i flet ashu?Une e kam me jeten ne pergjjthesi se sbej kshu gjerash.![]()
Kemi kunj te vjeter.Po jeta ca tbani ty qe i flet ashu?![]()
Po lere te shkuaren shih te ardhmenKemi kunj te vjeter.
Ashtu do bej.Po lere te shkuaren shih te ardhmen![]()
AvashAshtu do bej.
Jete i qofsh fale ksaj se me mu keq kishe per tu nda!![]()
Si avash, ta zbus me ngadale mos ta pres pernjehere?Avash