• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Por kur te jesh merzitur shume....

Sa here jam e merzitur dhe nuk e dij sesi ta kaloj,kthej syte nga qielli dhe humbas ne mendime.
Me kalon sadopak :));).

• Përqafime
Reactions: Dea
Mbush vasken marr nje red me akull dhe ndez qirinj muzik klasike dhe harroj qar kisha me par

Sa here jam e merzitur dhe nuk e dij sesi ta kaloj,kthej syte nga qielli dhe humbas ne mendime.
Me kalon sadopak :));).
Mos mungo kaq gjate her tjeter ti ?
Mire se u riktheve ?

....futja fishkellimes se tkalon.

I kthehem Zotit, Krijuesit, Atij qe me ndegjon, me sheh, i din hallet e mia. Atij qe kurre nuk i behem bajat, Atij qe sado qe gaboj e merzitem, me meshiron dhe me furnizon me te mirat e Tij nga nuk e pres.
Me namaz, durim...
Nganjehere nje kafe vet, pa shoqeri. Nje momenti mire per te medituar, analizuar dhe hudhur nje shikim gjerave qe i ke, ne krahasim me ato qe nuk i ke, jane sikur nata me dite.
I shoh ata qe jane edhe me keq. Dikush nuk sheh, nuk i ka dy dritat e syve te tij, dy me te bukurat e kesaj bote, tjetri nuk ndegjon, nuk e di ndoshta si eshte ndjenja e te ndegjuarit!?
Apo tjetri qe ka mall te shkele me dy kembet e tij, e shume e shume analiza e mendime te tilla kur i bej, me ndihmojne ta tejkaloj merzine nese me t'vertet me ka kapluar, e nuk eshte vetem trip xD

Kur merzitem shume,i shkruaj gocave dhe fillojn ato situaten ma krijojn ne form shakaje e tallje dhe e kaloj cik une😂

une e kam zgjidhjen ja fus cepit murit me gishtin e vogel shkon gjith dhimja nshpirt 🙈😛

Back
Lartë