• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Politikan i preferuar?

Paqyshim cdo kush nga keta qe permend ka meritat e veta, ne kohen e tyre.
Ne epoken qe jetojme dhe ne kete liri demokratike padyshim vota ime i shkon Edi Rames, nje njeri me vizion dhe me karakter! :)

Asnje..

Fatos Nano. Kisha shprese tek Edi Rama por pervec oratorise dhe nje stafi te mire qe kujdeset per imazhin e ti asgje tjeter te mire ska,thjesht ben show,luan me opinionin publik si te doje perderisa kontrollon gjithe median...Kosove Albin Kurti ,Maqedoni nuk i njoh.

Edi Rama mund te ishte lider shume i mire ne nje vend ku gjithcka lulezon !!!! Eshte nje orator shume i mire,mjeshter i perdorimit te fjales ama po i vendos shkelmin ktij populli!!!!!

Niko Peleshi :p

Sali Berisha :p

• Pëlqej
Reactions: RTL
- Te rikthejme bashkbisedimet me me vlere se ato qe jan aktualisht

Politikani im i preferuar eshte Erjon Brace.
Ky eshte politikan qe flet pa dorashka. Shum here i terheq vemendje dhe qeverise gjithashtu sulmon ashper Opoziten mu ne plage te saj! Me shum deshire do ja jepja voten nese do ishte i zones time.
Dicka qe sme pelqen tek ky politikan eshte sepse nuk e kam degjuar njehere te vetme (me aq sa degjoj politik) te bertase se pse nuk jan bere progres ne punet me Beratin qytetin qe perfaqeson ai, qytet i lene ne meshir te fatit..!

kur te kesh mundesine plak ta njofesh nga afer do e kuptosh qe eshte kokrra e mashtruesit
si te gjithe te tjeret
e ben thjesht per figure sepse eshte marionete e tjeter kujt..............

Politikani im i preferuar ??

IShalla vdesin,,,,,, se per asnjanin sma ndien

Back
Lartë