Me se shumti me pelqeu pjesa "do jetoja me prinderit e tij"?I arsimuar/ punësuar/ kompletuar e do jetoja e me prinderit e tij
Familjar
Punëtor
Besnik
I përpiktë dhe tmë dojë pa kushte
Tjerat i kam vetë.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me se shumti me pelqeu pjesa "do jetoja me prinderit e tij"?I arsimuar/ punësuar/ kompletuar e do jetoja e me prinderit e tij
Familjar
Punëtor
Besnik
I përpiktë dhe tmë dojë pa kushte
Tjerat i kam vetë.
Pse jo??Me se shumti me pelqeu pjesa "do jetoja me prinderit e tij"?
dmth ti quhesh bure???gjith nga nje kan ?
Ste besoj!Pse jo??
Mundesisht edhe te ngelet ai me barr dhe u kompletua ????Nuk po e pershkruaje se me rrembeni te dashurin ?
Mashkulli :
1. Te laje enet
2. Te gatuaje
3 . Te ndere rrobat
4. Te hekurose
5. Te qepe çorapet
6. Te beje pazarin
Po te jete ne forme mbas ketyre ka domethenje
E ka thënë për humor 100%Ti do ngelesh nje beqaresh e stazhinume **** **** tmos them dhe e virger me kto kerkesa.
Kur te jetosh do thuash pse Po? ?Pse jo??
Ska gjë?Ste besoj!
?????Mundesisht edhe te ngelet ai me barr dhe u kompletua ????
Është temë më vete e ha shumë.diskutum si temë.Kur te jetosh do thuash pse Po? ?
Sepse nje cift do privatesine e tij!Është temë më vete e ha shumë.diskutum si temë.
Për ti rënë shkurt po të them prapë: pse jo?
Ti hedhim ne prinderit tani?Sepse nje cift do privatesine e tij!
Mbi gjithcka.
Kush e tha kete?Ti hedhim ne prinderit tani?
Patjeter që po..por po them që se kam problem të jetoj e me ta, kaq.Kush e tha kete?
Te jetojne ne Shtepine e tyre. ?
Ç'lidhje ka kjo? Prinderit tane si ia ben nje shpi te xhaxhit enver 1+1 60m²?Sepse nje cift do privatesine e tij!
Mbi gjithcka.
Po e pres un ska gje ?As Borbardha me Hirushen nuk e gjeten kaq te mire burrin.
??Ti do ngelesh nje beqaresh e stazhinume **** **** tmos them dhe e virger me kto kerkesa.
Une se kam provuar, mos e dasht zoti se sdo jetoja kurr. Do ju sherbeja, do kujdesesha per ta por kurrsesi ne te njejten Shtepi! Sado te mire te jene.Patjeter që po..por po them që se kam problem të jetoj e me ta, kaq.
Me pelqen mendimi yt.Shpresoj te vazhdosh me kete mendje dhe mbas disa vitesh jetese me ta.Bravo ❤Ti hedhim ne prinderit tani?