Trri une e tme ike pri durshRri se je rehat,mnigjo mu?
Pertej shakave Jam goxha e lumtur...Besoj se ka ardh momenti qe te kalojme nje hap me shume Po jo deri ne at pike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trri une e tme ike pri durshRri se je rehat,mnigjo mu?
Pertej shakave. Njeher ta provosh, perher do e kerkosh ? It is true.Trri une e tme ike pri dursh
Pertej shakave Jam goxha e lumtur...Besoj se ka ardh momenti qe te kalojme nje hap me shume Po jo deri ne at pike![]()
Patjeter gjithe jeten e kerkoj me partnerin e duhur...Vec kismet?Pertej shakave. Njeher ta provosh, perher do e kerkosh ? It is true.
Mir mi zemër se bëj shaka.Më bëhet qejfi që je e lumtur.Mos e lër të të iki prej duarsh?Trri une e tme ike pri dursh
Pertej shakave Jam goxha e lumtur...Besoj se ka ardh momenti qe te kalojme nje hap me shume Po jo deri ne at pike![]()
Ehh ky eshte problemi. I duhuri apo e duhura nuk eksiston.Patjeter gjithe jeten e kerkoj me partnerin e duhur...Vec kismet?
Edhe Po te dua une,Sme leMir mi zemër se bëj shaka.Më bëhet qejfi që je e lumtur.Mos e lër të të iki prej duarsh?
Përtej shakave por nuk është hic ashtu?Pertej shakave. Njeher ta provosh, perher do e kerkosh ? It is true.
Crendesi kaEhh ky eshte problemi. I duhuri apo e duhura nuk eksiston.
Pyet nqs sme beson ??
Jo jo nuk eshte.Përtej shakave por nuk është hic ashtu?
Jo jo ska rendesi. Thjesht me kujtohen shoqet e klases kur qanin ???Crendesi ka![]()
Jo nuk e di,ma thuajJo jo nuk eshte.
E di ligjin e 3 P-ve, "PPP"?
Eh...ajo moshë??Jo jo ska rendesi. Thjesht me kujtohen shoqet e klases kur qanin ???
Edhe ty te kujtohen shoqet e klases ?Eh...ajo moshë??
ParajaJo nuk e di,ma thuaj
Epo, ka ardhur momenti. Hape pak pv qe te filloj.ncuk
Mka hum qelsi?Epo, ka ardhur momenti. Hape pak pv qe te filloj.
Ja e mësova dhe një gjë të re.Tani mund të vdes rehat?Edhe ty te kujtohen shoqet e klases ?
Gjynah, qanin dhe shikonin nga dritarja me deshperim
Paraja
Pushteti
Pjeshkat
Kjo e fundit varet nga preferencat dhe gjina ?
Mos e vrit mendjen, se ne çuat shqiptar mbajm qels kopil, hap çdo gje ??Mka hum qelsi?