Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duhet kuptuar koha kur ka jetuar Platoni, ka vlerë për atë kohë.Jo. Sjam dakord
Më duken shumë vite diferencë
Deri në 5 vite është fiks
Nje mendim ndaj edhe une per nje arsye...Sipas Platonit, gruaja duhet te jete sa gjysma e viteve te burrit, plus 7 te tjera, per shembull, një burre 40 vjeç duhet te kete nje grua 27 vjeçe. Si rezulton kjo? Ja disi keshtu: 40:2=20+7=27.
Po ju si mendoni?
View attachment 39674
Kanuk ka rendesi MOsha nese ekziston respekti,ndjenj.toleranca.dhe sinqeriteti
Te une ka normal,por e ne te pergjithshmen ka.@Passion ndoshta ka tek ti
Flasim per ndjenjen
nuk flasim per Seksin
mgjth dhe ajo gje me ushqim te mire
rregullohet
Dikur nje kapiten i madh ne moshe,u martua me nje te bukur.@Passion eshte njera nga pikat kyce![]()
S'mund te shkulesh rrenjejt e nje akademie te atij civilizimi zotni i dashtun.Qe nha koha e Paltonit kan ndryshuar shume gjera. Tani mund ta maresh nusen edhe me te madhe, e nuk ka asgje te keqe. ?![]()

Une nuk e ve ne dyshim kete qe ti the, por ne ate kohe njerzit shiteshin dhe bliheshin. Nje njeri i pasur mund te blinte 10 skllave 15 vjecare dhe i trajtonte dhe martohej me te gjitha. Nuk kishte vlere jeta e njeriut, e jo me mosha.S'mund te shkulesh rrenjejt e nje akademie te atij civilizimi zotni i dashtun.
Civilizimi i asaj kohe beri qe bota te leje guret,edhe te marr kalema e papiruse. ?
Fol!
C'mendon?