• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Përulja është dobësi apo dashuri?

Disa gjera ja di vleren atehere kur nuk i ke me.

Tema: dobsi e madhe dhe une nuk jam i tille.

Dy here jam perulur ne jeten time perpara babait e mamit kur kane ikur nga kjo jete qe i kam puthur per here te fundit ....

Ti perulem kujt kurre nuk ekziston ne fjalorin t'im kjo fjale

Përulem para të vërtetës dhe natyrës, veçanërisht kur e kuptoj se sa “e vogël” jam në krahasim me gjërat që nuk mund t’i kem nën kontrrollin tim.

Varet nga optika e individeve,perulja eshte force,ndjenje,llogjike.
Perulje meriton vetem ai qe i disponon keto .

"Përulësia i bën personat të shkëlqyeshëm
Respekti i bën njerëzor
Ndershmëria i bën të veçantë,
Thjeshtësia i bën unik...!"
I ben syte qe te pelcasin😂

Te jetosh jeten thjeshte, pa kerkuar shume.

Eshte respekt,pavarsisht se ta marrin per ulje mua sme intereson une tregoj vetveten

Back
Lartë