• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Përshkruani propozimin më të veçantë që keni marrë/bëre.

Lori

Designed to be alone
ANETAR ✓
LV
0

Pershkruani propozimet tuaja qe ju kane lene mbresa ne marrdheniet qe keni pasur ose keni aktualisht.

Ka qenë 12 Janar, viti 2004.
I dërgoj një buqetë me lule dhe nje çokollatë te puna e saj. Natyrisht që nuk i kisha shkruajtur asnjë pusullë. Ajo zbret poshtë të shoh se kush isha dhe më përqafon, puthje nuk dhamë, në publik jam i rezervuar. Kaq, nuk mund te jap me shumë detaje.

Propozimi me i lezetshem qe kam marre ka qene ne gjimnaz ne vitin e 4, nga nje djale shume simpatik ne klase paralele. Ajo çka e ben te veçante ate rast eshte ndrojtja e atij djali ☺️. I merrej zeri dhe ishte flake i kuq. Kam shume kohe qe nuk shoh nje djale te tille. Une sigurisht qe nuk e pranova sepse isha "vajza e mire" qe "vetem meson" ?

Elbasan 2005
Muaji i fundit i shkolles,viti trete gjimnaz.Vajzen e kisha ne klase po sma mbante tja thoja.Derisa nje dite e ndoqa ne nje rrugice.Kush eshte nga Elbasani e di rrugicen mbrapa ish kinemase,sa del nga dera Dhaskalit.
Ajo ishte fanse e Alban Skenderaj dhe un i kisha blere cd "Fllad ne shkretetire".Nuk e mbaj mend cfare i prrallisa,po mbaj mend qe pa njehere majtas-djathtas dhe ja futi vrapit.Nje jave me mbrapa ne shkolle rrinim si ne gjemba a thu ca kishim bere.
Normalisht sme pranoi,akoma sot jemi miq te mire.

Elbasan 2005
Muaji i fundit i shkolles,viti trete gjimnaz.Vajzen e kisha ne klase po sma mbante tja thoja.Derisa nje dite e ndoqa ne nje rrugice.Kush eshte nga Elbasani e di rrugicen mbrapa ish kinemase,sa del nga dera Dhaskalit.
Ajo ishte fanse e Alban Skenderaj dhe un i kisha blere cd "Fllad ne shkretetire".Nuk e mbaj mend cfare i prrallisa,po mbaj mend qe pa njehere majtas-djathtas dhe ja futi vrapit.Nje jave me mbrapa ne shkolle rrinim si ne gjemba a thu ca kishim bere.
Normalisht sme pranoi,akoma sot jemi miq te mire.

Të fala ish nëndrejtorit dhe presorit të informatikës Gazit ?
Keni qenë gjimnazi me femrat më të bukura në Elbasan.?

Të fala ish nëndrejtorit dhe presorit të informatikës Gazit ?
Keni qenë gjimnazi me femrat më të bukura në Elbasan.?
Hahahahaha Gazi eshte ne drejtori arsimore tani ne mos gaboj.Per femrat po,gjithe Elbasani gjunte ke Dhaskali ???

Kam qen ne gjimnaz kisha nje cun klase qe ai me kishte pelqyer mua dhe qe un sdija gj
Ika ne shkoll dhe dal pushim t shkurt dhe kur kthehem me thon ca shoqe shiko tha canten se ke dicka filani tha ka fut nje kuti aty
Eu them un ... kur hap cme pa nie unaz floriri
Dhe qe shoh ate cunin pas meje ish ber i kuq flak dhe me thot qe dua ta mbash ti sepse dua saher ta shohesh tet kujtohem un isha kshu ?????
Nrm nuk e pranova por tani qe e mendoj ka qen e bukur per ato kohe

Më ndiqte një maniak me kalë..
U tremba e i thashë jo ?

Back
Lartë