Kjo kroatja ktu do autograf por prz jam me kurriz nuk boj pisdhiqe une ose merkelin ose hic ?Edhe vazhdo me qene o grep, mos e bej n diskutim, se e mbush shejtani.
Ika se po haj naj perdhunim qorr ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kjo kroatja ktu do autograf por prz jam me kurriz nuk boj pisdhiqe une ose merkelin ose hic ?Edhe vazhdo me qene o grep, mos e bej n diskutim, se e mbush shejtani.
Ika se po haj naj perdhunim qorr ?
Fiore, i ngatarro icik rrobt ti, mos te dukem naj qafpalar dhe une si keto qe t vijne pas 7/24 ? ?U ndac!!
Une nga 5 vjec e manej i maj men te xhitha ?Kemi loz qe ne behar o tipzo hahahaaha
Joo ishallaaFiore, i ngatarro icik rrobt ti, mos te dukem naj qafpalar dhe une si keto qe t vijne pas 7/24 ? ?
???Fiore, i ngatarro icik rrobt ti, mos te dukem naj qafpalar dhe une si keto qe t vijne pas 7/24 ? ?
Ka gjet bleonen ai ?Joo ishallaa
Ke kry mision e ti??
Thyja xhomin e ores grepo leni tangerlliqet ?Kjo kroatja ktu do autograf por prz jam me kurriz nuk boj pisdhiqe une ose merkelin ose hic ?
Lule kam kry por me ty jo n bot. ?Joo ishallaa
Ke kry mision e ti??
Grepo t kru suma dhe ty e. Mir mir se t gadit byrazeri ?Ka gjet bleonen ai ?
Prz se kom fare ne menje sja vle ?Thyja xhomin e ores grepo leni tangerlliqet ?
Hahahahhaah ????????????????????Grepo t kru suma dhe ty e. Mir mir se t gadit byrazeri ?
edhe une e vogel jam ?Un jam xhuxh ?
Une kom telepati te theksume sepse komGrepo t kru suma dhe ty e. Mir mir se t gadit byrazeri ?
Kur moren vangjushin peng deshen cunat nji makine ? i cova une nji fiat 500 per zotin ?????edhe une ?
Ika une ihere, mi ki kujdes keto t djegmet knej e mirakomando . ?Une kom telepati te theksume sepse kom
Tboj me gjethe dafine ?
Non ti preoccupare u frë ? kur zbojm gabime ne kendim zbojm as ne shkrim ??? bleona te preku por vllai sdi xho per zotin thjesht lujta bllofin prz ?Ika une ihere, mi ki kujdes keto t djegmet knej e mirakomando . ?