• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Perse e zgjodhen emrin tuaj?

Jetmira.
Kte emer ma ka vendosur nendaja(gjysha nga ana e mamit )rahmet past.
Ka qene tek puna e aty ka pare nje vajze te voogel qe i degjonte gjyshes,i shkonte para mbrapa.
E kur ka mesuar emrin e asaj vajzes,i ka pelqyer shum dhe ka dashur qe kte emer tja vendoste nipit/mbeses qe do lindte.
Te kesh jeten e gjate dhe te mire,keshtu me thoshte sa here.
Ndaj ta kemi vedosur kte emer ,.

Emrin ma ka vendos mamaja. Eshte emer i perdorur shume ne shqiperi.
Ne fakt ne virtual me njohin me 2 emra , une po flas per emrin e vertete.

Dikur kam pas nje nofke
Bobi 10.

Kam lundruar me te gati kater vite.
Me pas zgjodha nofken Passion (pasi rrija vec tek nenforumi i muzikes ,edhe kjo ish arsyeja se zgjodha kete nofke. :)

Dikur kam pas nje nofke
Bobi 10.

Kam lundruar me te gati kater vite.
Me pas zgjodha nofken Passion (pasi rrija vec tek nenforumi i muzikes ,edhe kjo ish arsyeja se zgjodha kete nofke. :)
Mendoj se thote per emrin real.

Se paskam pare fillimin e temes.

Ndjese te gjitheve! :)

Si femije kemi te gjithe emra ilire
e une emer mbreti (mbreti i nenes vet ) :rolleyes:?

Back
Lartë