• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Perse e zgjodhen emrin tuaj?

Emrin tim e ka zgjedh gjyshja,thjesht se e kishte degjuar diku ?
Me kerkimet qe bera vete gjeta qe e kishte preardhjen nga italishtja e vjeter dhe do te thote besnik ?

Emrin tem e ka zgjedh axha osht patirot eeeee
????pasha zoti kesh tu e than emrin mu dok vetja fb diqka me patriot ka ama mu sem pelqen fakti se ska tbaj me fe islame
Pa keqkuptime kshtu e kena na

Emrin ma ka zgjedhur motra e madhe.

Me pelqen shume se eshte puro Shqiptar dhe tingellon bukur dhe ne ditet e sotme.

Nickname e kam zgjedh vete? por emrin ma ka ven babi ? dhe emri im deriva nga ebraico qe do te thote raffinata graziosa! Dhe per romaket e vjeter ishte nje divinita hynore ?

Emri im esht aq i perhapur sa ne shkolle kishim nga dy tre goca me te njejtin emer
Saqe na i nderronin duke na thirr ndryshe per te mos na bere lemsh ?
Sot akoma me therrasin me pseudonim
gjyshja ma ka vene rahmet paste ?

Back
Lartë