• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Perse e vrasin njerezit veten ?

eshte gjynofi me i modh qe mund te bej nje njeri e thot ne kuran. Kur isha ne burg me pyti psikologia mbas 1 jave izolim, ke mendu me vra veten, i thash une kam pergjegjsi tjera ne kurriz as me shko menja me menu kte gjona maroj burgun edhe iki npune time edhe ashu bona 👍🏻

eshte gjynofi me i modh qe mund te bej nje njeri e thot ne kuran. Kur isha ne burg me pyti psikologia mbas 1 jave izolim, ke mendu me vra veten, i thash une kam pergjegjsi tjera ne kurriz as me shko menja me menu kte gjona maroj burgun edhe iki npune time edhe ashu bona 👍🏻
Sa i mir je ti

Nuk ja dine vleren jetes se po tja dinin kurre sdo ta benin , se kuptojn ca po bejne dhe kjo eshte fatkeqesi
Eshte fatkeqesi perjetojn trauma te forta🙈 me mire mos kesh trru lalel ske ci do tmorin jeten 😛

Back
Lartë