Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dmth qenke rritur tani ?Une jam mundu 3 her ?
Vec per teka kalamanje ??
Edhe tn me ma kap truri e bej prapDmth qenke rritur tani ?
Jeta eshte shume e bukur dhe duhet shijuar gjynah te mendosh ne kete mosh qe je ti per te vrar veten. Frajera ka sa te duash. Iken nje e vijn 5 me te mire se ai qe iku. Mbase nuk e blen tani iphone 12 por pas ca kohesh do e blesh. Shijo jeten e leri ato mendime te ikin sa me larg nga tyEdhe tn me ma kap truri e bej prap
Por per arsye tvogla...Kam qene drejt rrezikut?
Por mkan shpetuar...
Dhe Te mendosh qe skam dash asniher per kto arsye??Jeta eshte shume e bukur dhe duhet shijuar gjynah te mendosh ne kete mosh qe je ti per te vrar veten. Frajera ka sa te duash. Iken nje e vijn 5 me te mire se ai qe iku. Mbase nuk e blen tani iphone 12 por pas ca kohesh do e blesh. Shijo jeten e leri ato mendime te ikin sa me larg nga ty
Ta zura si shembull ! Asnje arsye ne bot nuk mund te coj nder mend ate gje !Dhe Te mendosh qe skam dash asniher per kto arsye??
Mbase por njerezit ndihen te dobet ndonjehere...Dhe nuk i kan mendimet e llogjikshme?Ta zura si shembull ! Asnje arsye ne bot nuk mund te coj nder mend ate qe !
Fotoksina te zgjidh hall?Une jam mundu 3 her ?
Vec per teka kalamanje ??
No!?Fotoksina te zgjidh hall?
Ngjallesh prap kshu thot johvaj lolNo!?
Keter!Ngjallesh prap kshu thot johvaj lol
Ika ika notenKeter!
NatenIka ika noten