• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Perrallat ne germat e forumisteve

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Te gjithe ne qe jemi pjes e virtualitetit jemi bere pjes e nje bote jo reale qe shpesh kemi “genjyer” apo jemi “genjyer”prej kesaj “bote” kurioze te lexoj perrallat te cilat kan qen me te sukseshme prej jush drejt x antareve,ne cilat tema keni pasur me teper sukses?

un te ti do vij te ankohem ta dish lol
po nuk u be gje do iki fare :p
Pertej shakas e dashur un uroj dhe shpresoj se Z. @centos nuk lejon asnje kompromis ndaj personave te cilet bezdisin antaret te cilet duan rehatin e atyre ne cdo teme ne qetesin e tyre individuale,por un te premtoj dicka nese dikush te shqeteson un jam ketu dhe pozicionin qe kam do ta perdore per te bere nje ban disa shekullor.😂

Pertej shakas e dashur un uroj dhe shpresoj se Z. @centos nuk lejon asnje kompromis ndaj personave te cilet bezdisin antaret te cilet duan rehatin e atyre ne cdo teme ne qetesin e tyre individuale,por un te premtoj dicka nese dikush te shqeteson un jam ketu dhe pozicionin qe kam do ta perdore per te bere nje ban disa shekullor.😂
je fantastike ta dish :)

dhe un shpresoj mos kete kto gjera se pastaj do behet medioker e sdo kete me vlere.

je fantastike ta dish :)

dhe un shpresoj mos kete kto gjera se pastaj do behet medioker e sdo kete me vlere.
Te gjithe do mundohemi qe te bejm me te miren e mundshme qe askush mos te prishi harmonin e askujt.
Shijo cdo moment me qetesin tende 🤗

Back
Lartë