Nga të lindi kjo ide??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nga të lindi kjo ide??
Dua ta kem te plote dhe per ca vjet, jo te grire ????Ti je sallami mer ?
Doja tbeja njerin xheloz...dhe ja faaaaapppp e nxori koken... ???Nga të lindi kjo ide??
Kush kur e nxorri kokën se ai imi është i heshtur? veç në pv bëhet nami? kur xhelozon?Doja tbeja njerin xheloz...dhe ja faaaaapppp e nxori koken... ???
Ti je i përputhur me Forumin po boll ?Kush do perputhet me mua? ?
Ti je i përputhur me Forumin po boll ?
Ndaj rri urt unë. Unë nuk kërkova burrë as real as virtual ama?Ti je martuar virtualisht ?
Ndaj rri urt unë. Unë nuk kërkova burrë as real as virtual ama?
Muabet thumbi?Ca behet ke kjo tema?
Aaa sqenka ai ja paskam fut kot...lere se ste ngacmoj me semos ju prish harmonine ne cift ???Kush kur e nxorri kokën se ai imi është i heshtur? veç në pv bëhet nami? kur xhelozon?
Lol eshte ai i madhi fare..Aaa sqenka ai ja paskam fut kot...lere se ste ngacmoj me semos ju prish harmonine ne cift ???
??? Ma bej halla tpaskam rene mqafe kot ??Lol eshte ai i madhi fare..
Po une jam i pademshem..
Ti e di qe une veç @Tringushe du??? Ma bej halla tpaskam rene mqafe kot ??
Dashurine tuaj e di e kam ndjekur hap pas hap po thash sms ishit ndare ??Ti e di qe une veç @Tringushe du
Bahhh as kemi per tu ndare ndonjehereDashurine tuaj e di e kam ndjekur hap pas hap po thash sms ishit ndare ??
Ore jam single ???? Ma bej halla tpaskam rene mqafe kot ??
???? Tbesoj ??Ore jam single ?
Provo akoma me dikend tjeter e pastaj hajde tek une ??
Hahahah shikoooo njera qe mka nplan tpare...ska lene teme pa me perqafuar ??????Provo akoma me dikend tjeter e pastaj hajde tek une ??
Yyyyytt gje e keqe ?