Qesh dhit ta morsha se te zgjat jeten e qeshmja. Se mos na del noj i teper ??? ? ? ? ?
A te qesh ?️ minuta bre se na shkrit prz??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qesh dhit ta morsha se te zgjat jeten e qeshmja. Se mos na del noj i teper ??? ? ? ? ?
A te qesh ?️ minuta bre se na shkrit prz??????
Tepricen po ta fal ty don't worry be happy ????Qesh dhit ta morsha se te zgjat jeten e qeshmja. Se mos na del noj i teper ??
Veni carcaf mos na shohi komshiu ?Irshallah vec deren e jo Vrimen e celsit se ngelet Dera hapur pastaj???
?????Veni carcaf mos na shohi komshiu ?
Pse komshiu sbo qjef pa hic osht????menjen ke ju e ka???Veni carcaf mos na shohi komshiu ?
Ma din shijen ???
Ku di un mi ca ben ai jam occupato per vête @XX001Y02B007 e tha ??Pse komshiu sbo qjef pa hic osht????menjen ke ju e ka???
Kjo Ablla goce e mire sdi pse nuk flen gjume se u be vone eshte plus 30 tani???Ku di un mi ca ben ai jam occupato per vête @XX001Y02B007 e tha ??
Jam me nuriun ?@EkzoTiiKee haj flasim ??
Lol flasim thash jo perputhemi ?Jam me nuriun ?
Dale... Ca.moshe ke ti????@Alda79 haj perputhemi?
Dashuria nuk njeh mosheDale... Ca.moshe ke ti????
Si kam dhene gje kush e di nga ka pi!Tobestrafkullah @Nikoleta ca i ke dhen me pi komshiut se Po na Marton me abbin ? ?
Cfare bejme ne nga e shtuna!@Anonymous @Nikoleta nga e shtuna qe vjeh ?
Ska gje le te bej qef!Ti je i martuar kte jave
Aman se kto xhelozite virtuale jane te frikshme??
Pa u ndare akoma me cove diku tjeter!