• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Permendni nick e dikujt qe pelqeni ketu ne forum....

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0

Personalisht

Kam njohur dy a tre vajza tee mire

@Dorina te cilen e kam te shtrenjte si vajze
@Anabela e cila eshte nji shoqe e mire
Dhe. Normalisht @Yasseminaa qe...... ehhhh

@Sash qe eshte pak po pak fare turvar po djale I mire
@Opium cun I hajrit
Etj etj.
Me cunat skam apse kurre, prishje qejfI
Ah kam dhe
@cyb3r @The_AnGeL @AntiDrogA etj etj

Sa per temen...tgjith jan super :) gjithkush ka ate vecorit e veta me disa e kam nis me te shjtme e sot jemi shok te mir kam nje super respekt per te gjith :) do vecoja njerin....qe spara kam shum jo respekt por esht pak arrogant tjr jan super :)

Sa per temen...tgjith jan super :) gjithkush ka ate vecorit e veta me disa e kam nis me te shjtme e sot jemi shok te mir kam nje super respekt per te gjith :) do vecoja njerin....qe spara kam shum jo respekt por esht pak arrogant tjr jan super :)

@Weda. Thjesht permend nick

@hercules= inteligjent
@anabela=pasionante
@cyb3r =qefli
@dibrani=cun i sinqert?
@ai tipi= njeri serioz ka alamer cuni ??
@dorina= goc tipike shqiptare di ca bo :)
@yassemina= ?
@Senseo = simparike edhe e shkathet
@erla=dashuria par e forumit per mua super goc
@mogli=ahahhaha nk di no coment cun 1njish
@pipo= super cun e njof live
@moana=e mencur duket shum :)
@ANGELIQUE = bukuroshe
@bobi=dashuron kafshet
@pinki= tradhtare ska len goc pa e bo per burr ?
@edhe ti qe hap temen = ti cun i mir dukesh..
@preniumi=cun me norma ?super respekr
@r=nk di shm respekt
@mankthi= dikur tkisha inat tani respekt
@fiore=goc e lindur per pak spec :p por ashtu duhet @AntiDrogA = cun i mir me kap shije qefliu :p
@Opium cun i sjellshem pak egoist ?
@MaYaDa =goc shum puntore :p
@concept = flori cun....ka prap po nk nxe me tabela hahhaha je i lumtur meqe deshe emra

Last edited:
Statistikat e forumit
Tema6,116Mesazhe167,922Antaret1,224Latest memberiliri
Nga te gjitha keta anetare ka 2-3 kokrra qe une si pelqej edhe pse mund te kem nje numer shume me te madh qe sme pelqejne

po e nis nga
@SimplyMe , jam e lumtur qe e kam njohur dhe e them me bindjen me te plote qe e kam vella dhe jam krenare qe eshte kuksian si une.
@Mogli ,personi qe ndaj gjithcka me te, nuk ka mik me te mire se ky djale dhe pse mi ngre nervat shpesh.
@Senseo jam e lumtur qe te njoh:), je vajze per tu vleresuar..
@El-Culpable Një mik i vërtetë të pranon për atë që je dhe të ndihmon për t’u bërë a/ajo që do të bëhesh
@Opium, djale flori qe se ben nena me
@molecule berthama e ketij forumi..
@Erla dasuli mbi dasulite
@Dibrani komshi qe te jep kos ne rast nevoje :p
@MaYaDa dhe @Pinki dy vajza qe erdhen bashke qe une realisht i respektoj shume
@Anabela dhe @Weda dy vajza qe sduan te ja dine fare per asgje e jane ne boten e tyre, respekte goca.
@Fiore e @TinkerBell ajo e para ta con me kembe nga diellli :p e kjo e dyta eshte thjeshtt nje Hirushe:in
@cyb3r slaps me okki e @Sash slpas me fishkellime fiuu:p
@Isabela vajza qe sheh terezine e vet:in
@Alesia shtriga i love u..
@Sn1ckers @ANGELIQUE @The_AnGeL @Ledia (dashnia ime) @Macherie @Yasseminaa e ndjese kujt sia kam permend emrin respekte per te githe:thumbsup:

tja nis dhe un se mduket vetem un kam.ngel pa komentu :p .do duket cik si kthim qoke por qe nk esht :p do ju shajjj :p
nga tja nis ? @MaYaDa dashnia qe me msoi forumin :p e me solli ktu ku njofta shuume cuna dhe goca me verte te mire kiss zemer .
@Anabela qe me nxori nga rruga zotit ,je me te vertet e mire dhe mos ndrysho per asgje ne bote vazhdo dhe bej ato temat e tua ?????
@Ledia burri dyt :p ????esht thj shkodranja me e mire qe kam njoft nrm bashk me relax
@Dorina o rrelsja me e bukur qe ekziston . ndonjeher me vje te te shkul nga floket se do kisha qejf ti kisha dhe un rrela :p je shuuuuum e mire ????
@Weda ????garuzhdjaaa imee kisss je yll ??.ndoshta nga gocat mund te kem harru nanji ma beni hallall :)
cunat -> @cyb3r qe dekttt jarebi :p je cun flori .@horizont thj tjeter nivell :p esht shum i zgjut :p ?kto dy jan nga cunat qe kam pas me shm mhb gjat ksaj kohe. nrm pa perjashtu dhe @Sn1ckers qe ka ardh tani o cukullataa preferumeee hajde t kacc cikk :p .antidroga hercules e nqs kam harru nanji tj prap ma beni hallalll jeni cuna super :)

Amon ere mka permen roza
Cere jon gjithkto cuna mi roza qe ke permen
Cere bo kshu me lale se po bojshe burrin xheloz
O roza ku je me lale cere ke bo

Back
Lartë