• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Për sa orë gjumë ka nevojë njeriu i shëndetshëm?

Pi keshtu ti me duket te paren 😛View attachment 167792
hahahah, un ee, me rri syu hap poc :p, kam qen njeher te premten, vjet te cavaliero ne tr, kemi ardh nga festa ne 5 e ca te mengjesit, nga aty me makine direkt per dhermi deri te henen, prz sa ore kam flejt thua ti? 4 ore total hahahaah per qejf du te shijoj cdo gjo jam i fundit qe flej gjume :p

hahahah, un ee, me rri syu hap poc :p, kam qen njeher te premten, vjet te cavaliero ne tr, kemi ardh nga festa ne 5 e ca te mengjesit, nga aty me makine direkt per dhermi deri te henen, prz sa ore kam flejt thua ti? 4 ore total hahahaah per qejf du te shijoj cdo gjo jam i fundit qe flej gjume :p
Sa dite kaloj un me nga 3-4 ore gjume 🤪
Mall qe kemi qyp kafeje 🤣🤣

Tek ne kah Kosova osht ni thanje:

" 6 ore gjume per burrin, 7 per grun, 8 per budallen"

Back
Lartë