• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Per Liri...Dhe Nder...Jo s'te Fal Shqiptari.

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Liria dhe nderi eshte gjeja me e shtrenjte qe ka Shqiptari:
Sepse shqiptari e ka shume te theksuar duke mos mendu shume,dhe te heq qafe per 2 sekonda.

Per Lirin jam dakort.
Sa per nderin....kam dyshime.

Sepse po nuk pati moral,
Ska nder.

Per liri the???

Prandaj po ben palle Sulltani i Surrelit, tall sqetllen me popullin dhe nuk e rruan fare..

Mos.ma.mshtet ma.se kam.frik se nis e mpelqen e kur tmw gjesh klientwl.pastaj

Mos mu zgerdhibse do tshaj e boll me kto like tu djegt butoni lajkave ishalla

Po marr 1 shembull te thjeshte.
Kur vjen puna tek motra e tij,cdo mashkull shqiptar do e kthente boten permbys.
Kurse kur vjen puna tek motra e tjetrit,bejne feste me vajzen e botes.
Shqiptaret e kane harruar cfare eshte nderi dhe liria.
Nderi nuk eshte vetem nje cipe e femres,eshte rrespekti qe ke per nje femer.
Une me koncepti liri nenkuptoj:,"Te flasesh ate c'ka ti deshiron,te degjohesh dhe te te rrespektojne mendimin tend".
Edhe sot e kesaj dite femrat nuk u lejohet te flase ate cka mendon,te degjohet dhe te rrespektohet nga te tjeret sidomos nga meshkujt.
Koncepti i,"lirise",dhe i "nderit" ka nje kuptim me te gjere.
Por un mora shembullin e femres dhe menyra sesi trajtohet ajo.

Po pra po burgjet i kan mush plot vetem pse kan xhelozi apo ska gjo bandiera eshte gjo tjeter

Back
Lartë