Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dmth ne intelektualve sna thua jo tiInjoranca..kaq!
Ty labby jo iher??Dmth ne intelektualve sna thua jo ti![]()
E di une ti vdes per mu po sdu une ? lalTy labby jo iher??
Dikur vdisje ti per mua kshu me radh jan kto gjera??E di une ti vdes per mu po sdu une ? lal
Me refuzove pra u lidhe me feridenDikur vdisje ti per mua kshu me radh jan kto gjera??
U dashurova??Me refuzove pra u lidhe me feriden![]()
Po u zhgenjeve tani je ber pishman qper muU dashurova??
Jam bere pak se mka len frida?do mundohem te ta fitoj zemren prap??Po u zhgenjeve tani je ber pishman qper mupo ste pranoj me se jam ber gay
![]()
Ashtu te keqen me shpeto nga kjo rrug pa krye qe quhet gayllikJam bere pak se mka len frida?do mundohem te ta fitoj zemren prap??
Po ste nxjerra nga aty placsha heee?Ashtu te keqen me shpeto nga kjo rrug pa krye qe quhet gayllik![]()
Po po plase pastaj cte bej une ngela kallojer o gjineka mouPo ste nxjerra nga aty placsha heee?
Do tbej rob un agapi mou?Po po plase pastaj cte bej une ngela kallojer o gjineka mou![]()
Prit te mar nji break se u emocionova me qu tensioni nga ky rikthim i fuqishem jotiDo tbej rob un agapi mou?
Edhe nje break per mua se po te shofesh tencionin tim ti??qetsou sa te bej nje dore ludo?Prit te mar nji break se u emocionova me qu tensioni nga ky rikthim i fuqishem joti![]()
E mire po ehem gati une te zhvishem krihem e te hedh livandoEdhe nje break per mua se po te shofesh tencionin tim ti??qetsou sa te bej nje dore ludo?