• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pena NeTeDy per muajin Janar

Ju te cmensi,pse duhet te justifikohesh nuk ju kuptoj??
Un votova veten time se ashtu desha te beja ? Kur e bej nje krijim nuk e bej per lagjen as per votimin e publikut,nuk pres duartrokitje as kritika ,hedh ne nje leter ate qe ndjej brenda atyre momenteve dh iku mbaroj.
Rri i qet nuk ke pse shpjegon asgje ne momentin qe te gjithe votojn veten ose shokun shoqen e ngusht dhe nuk pyesin fare per krijimin e tjetrit ??
Ishte per ty sqarimi, sa per votat te gjithe te njejten gje bejne por gurguleja se di pse e be me mua.
Pak rendesi ka, e thashe e me siper shkruaj si te ishte nje teme normale, voten e ka cdokuah ne dore
Ne dhjetor me thote dikush, me pelqeu shkrimi jot por e kisha premtu dikujt tjeter voten
Kshuqe eshte lehte te thuash, beni si them une e jo si bej une

Nah mi ska pse te mbyllet ?
Thjesht ky muaj ishte ndryshe te gjithe u lakuriqsuam ?
Un Edhe maskova e me ë qe mos na dilnin te palarat.??

parashikova situaten qe po vijon plus u than ato qe ishin per tu then . Komente pa lidhje e para se kjo teme kaq e bukur dhe plot vlere te degradoje un mendoj te mbyllet.?

p.s sugjeroj gjithashtu qe per muajin qe vjen votat te jen anonime .

Un Edhe maskova e me ë qe mos na dilnin te palarat.??

parashikova situaten qe po vijon plus u than ato qe ishin per tu then . Komente pa lidhje e para se kjo teme kaq e bukur dhe plot vlere te degradoje un mendoj te mbyllet.?

p.s sugjeroj gjithashtu qe per muajin qe vjen votat te jen anonime .
Jok votat Anonime, te rrin shkruesit Anonim

Ishte per ty sqarimi, sa per votat te gjithe te njejten gje bejne por gurguleja se di pse e be me mua.
Pak rendesi ka, e thashe e me siper shkruaj si te ishte nje teme normale, voten e ka cdokuah ne dore
Ne dhjetor me thote dikush, me pelqeu shkrimi jot por e kisha premtu dikujt tjeter voten
Kshuqe eshte lehte te thuash, beni si them une e jo si bej une
Mua nuk ke cfare me sqaron pasi qe ska rendesi fare vota
Cdo gje shkon me miqesi ? Sdua te flas me per kete pjes.

Ca ka shkrimi im,? ?
Shkrimi jot eshte super, madje ate do votoja e se dija qe ndryshohej vota
Kam folur me nje antar te stafit e me thane nuk ndryshohet.
Une si ne nje teme apo ketu do e postoj shkrimin tim.
Me mjaftoi mendimi jot me shume se vota ????

Back
Lartë