Mirmengjes .......meqe une jam organizatorja e kesaj teme me lejoni t'ju them e une dy fjale
99% te personave qe krijojne dhe cdo muaj dallohen kush jane .....sepse si thone secili ka stilin e tij ....
Persa i perket votave 80% shkon me miqesi sepse njihen mes njeri tjetrit dhe flasin .....e mos me thoni jo sepse jam nje anetare qe e di jashte mase mire si funksionin .....ne te gjitha foruet keshtu behet .....
Personalisht njerezit qe me njohin e dine qe e une shkruaj dhe biles e liber kam botuar dhe neper bloge te ndryshme jam botuese dhe per rrespektin e Anetareve dhe te konkursit qe te marr pjesë organizuesia nuk shkon ......
Duke mos marre pjese eshte e drejta cdo kujt sepse jetojme ne demokraci por personalisht nuk me duket e drejte ...sepse ne rradhe te pare eshte nje menyre sabotimi drejt diçkaje qe mundohemi t'a bejme te bukur e drejt forumit qe duam te kalojme bukur ......por prap kjo tregon karakterin e cdo personi ......dhe sdo e cilesoj me si aspekt
Persa i perket ne vijim .....do jene votat e fshehta të mos shihen kush voton ...po jeni kunder me thoni psene .....
Une si
@Hera ju falenderoj nga cdo aspekt qe jeni pjesë e kesaj platforme
Por mbyll me një fraze te konfucit : o njeri që ke ardhur ne kete jete nga pluhuri e po ashtu aty do perfundosh mos shiko kurre gjurmët e te tjereve por gjurmët e tua se ato te mbajne dhe mos i ngaterro gjurmët neper rruge se humbi rrugen
Ju flm